Implicații și soluții pentru efectele tehnologiei 5G asupra corpului uman

În intervalul 14-21 iunie se va desfășura un summit ca eveniment online referitor la efectele 5G asupra corpului uman și care sunt măsurile care pot fi luate.

Evenimentul este organizat de jurnalistul de investigație Lloyd Burrell (care alături de Nicholas Pineeault și Josh DelSol este unul dintre cei mai vocali apărători ai drepturilor umane împotriva pericolului 5G.

https://emfhealthsummit.com/go-2-h2-a/?hop=net30click&pid=default

În fiecare zi la ora  10:00 AM EDT (adica 5 PM ora Romaniei) sunt puse la adresa https://emfhealthsummit.com/event un numar de linkuri la înregistrări multimedia cu interviuri și prezentări ale unor medici, ingineri, avocați, etc. ce vorbesc despre implicațiile 5G și soluții. Linkurile sunt valabile 24 de ore și apoi sunt înlocuite cu un nou set de înregistrări. Evenimentul este conceput pentru a oferi o perspectivă la 360 de grade asupra a ce înseamnă 5G.

PARTICIPAREA LA EVENIMENT ESTE GRATUITĂ ȘI SE FACE PE BAZĂ DE ÎNREGISTRARE CU E-MAIL. DAȚI MAI DEPARTE LINKURILE LA CÂT MAI MULTE PERSOANE.

România este una din primele țări din lume în care 5G a fost început să fie implementat pe scara națională.

Dacă în momentul în care ajungeți să citiți e-mail-ul acesta nu mai reușiți să accesați înregistrările din prima zi, o puteți face aici:

https://youtu.be/iLCCgf5pbu4

https://youtu.be/pqBR-j4j-jA

https://youtu.be/OSb_g6k1XOc

https://youtu.be/bmfospOhuOQ

https://youtu.be/cxl_1mhkfF4

alte linkuri utile despre 5G:

http://www.parentsforsafetechnology.org/

https://www.5gcrisis.com/

http://www.robertscottbell.com/natural-remedies/paul-barattiero-hagen-thiers-discordant-emf-energies-5g-harmful-effects-stuart-tomc-cbd-updates-ty-bollinger-outside-the-box-sports-obesity-blame-stick-figure-guns-tetanus-vaccine-alternativ/

(omul de știința neamț Hagen Thiers a inventat un dispozitiv conceput pentru a proteja corpul uman pâna la o distanță de 1.5 m de radiațiile electromagnetice)

Ștefan A.

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)