Ieromonahul Calistrat Chifan se folosește de rătăcirea grupului schismatic Sava-Staicu-Antim pentru a-i denigra pe toți mărturisitorii antiecumeniști

Filmul pe care vă invit să îl urmăriți arată cum rătăcirile foștilor nepomenitori din grupul schismatic Sava-Staicu îl ajută pe vedeta de Facebook, ieromonahul Calistrat Chifan, care zice că are 1 milion de followeri, să arunce asupra tuturor ortodocșilor mărturisitori oprobriul și să ne prezinte pe toți ca pe niște rătăciți ieșiti din Biserică.

 

 

Vizionați și

 

Citiți și

 

Gruparea Sava-Staicu și joaca de-a botezul valid sau nevalid al celor botezați prin stropire sau turnare

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

12 comentarii la “Ieromonahul Calistrat Chifan se folosește de rătăcirea grupului schismatic Sava-Staicu-Antim pentru a-i denigra pe toți mărturisitorii antiecumeniști

  1. Rugaciunea fara apararea dreptei credinte, atunci cand e atacata de erezie, nu este adevarata rugaciune.

   1. Doamne ajuta domnule Mihai Silviu , vrerau sa va intreb ce parare aveti despre Iromonahul Lavrenteie Carp ? Ce stiti despre el? este pe calea cea buna ? Nu prea am informatii asa multe despre el si imi este frica ca nu merge pe calea cea buna a ortodoxiei. Multumesc si iertati!

    1. Despre parintele Lavrentie pot spune cu siguranta ca nu are nicio legatura cu schisma Sava Staicu Antim Ieronim Elefterie si cine o mai fi. Cu privire la calea cea corecta pe care trebuie sa mergem, eu si par. Lavrentie avem unele puncte de divergenta, chiar daca mergem cumva pe aceeasi cale, suntem pe acelasi drum. Exista locuri in care, in opinia mea, parintele ar trebui sa mai reflecteze.
     Asta daca este vorba despre parintele Lavrentie Carp. Daca e vorba despre parintele Lavrentie Srachinaru, ma incearca o mare parere de rau, acest parinte a cazut in inselarea Sava-Staicu, dupa ce acei inselatori l-au alungat din grupul lor pe motiv ca a fost hirotonit dupa Creta si „nu ar fi preot”. Mare pacat.

 1. Va urmăresc cu interes, sunt de acord cu dumneavoastră, și ma întreb oare ce se întâmplă cu noi? Sunt forme diferite de înșelare, nu avem maturitate duhovnicească, nu avem pregătire teologică, suntem depășiți de situație, nu avem smerenie și nici discernământ? Cu adevărat trăim vremuri cumplite. Pe 8 septembrie avem hram în Maramureș și m aș bucura dacă a ți putea veni.

  1. Sarut mana, parinte Andrei, nu scapati de mine sub nicio forma pe 8 septembrie. Imi pare tare rau ca v-am pierdut ieri, aud ca ati fost la Vrancea, eu am ajuns doar la Urziceni. M-am intristat ca nu v-am putut cunoaste. Multumesc pentru invitatie la Maramures. Abia astept. Nu am fost niciodata in MM. Rugati-va pentru noi!

 2. Nu patronez nici un site,iar despre mersul in spatele convoiului se refera la persoana care o propune.
  Nu fac parte din nici o grupare din care menționați.

  1. Cred ca pe siteul respectiv se spune ca il patronati. Iertati-ma, am luat informatia de la ei. Treaba cu mersul in spatele convoiului este pe langa invatatura Bisericii indiferent din ce perspectiva o privesti

 3. O cunoștință de-a noastră care este profesor de religie, venit recent din Muntele Athos, a povestit că acolo deja se discuta să poată avea acces și femeile (exact cum au profeții Sfinții Parinti). De asemenea a spus că s-a întâlnit si cu un pustnic pe care l-a întrebat despre vaccin, el aratandu-i ca mai bine pierzi mână, picior, cap, decat sa accepti vaccinul, iar persoana în cauză l-a mai întrebat ce vom face dacă nu acceptăm, din ce vom trai? el spunând să nu ne îngrijim noi de asta ca are grijă Dumnezeu. Cu Crucea în mână la luptă frați români! Doamne ajută!

  1. Parintele Calistrat a experimentat o incercare timida de a se revolta contra ecumenismului distrugator al lui ierarh, dar neavand curajul suficient, tiranul l-a reeducat si l-a facut cel mai mare slugoi al sistemului. Asa ca experienta sa e lasitatea, nu intelepciunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)