Schismatici ai BOaU au slujit și s-au împărtăşit în Mânăstirea Simonopetra din Sfântul Munte Athos

Reprezentanții BOaU au săvârşit „liturghia” în mănăstirea Pantokrator și s-au împărtăşit în mănăstirea Simonapetra de pe Muntele Athos.

Potrivit site-ului oficial al BOaU, reprezentanții organizației religioase nou formate în timpul pelerinajului pe Muntele Athos s-au împărtăşit în mănăstirea Simonapetra.

Şeful delegației Pavel Iuristy la 23 noiembrie a săvârşit o „liturghie” la mănăstirea Pantokrator de pe Athos, și a discutat cu starețul mănăstirii Gabriel, „transmiţându-i salutări” de la Epifanie Dumenko.

În plus, reprezentanții BOaU au vizitat Mănăstirea Simonapetra, unde „s-au rugat la slujbe și s-au împărtăşit cu Sfintele Taine”.

De asemenea, este raportat că Pavel Iuristy s-a întâlnit cu starețul mănăstirii, Elisei, și „a discutat cu el aspecte de actualitate ale vieții bisericii și situația religioasă din Ucraina și din lume”.

Pe lângă aceste mănăstiri, delegația structurii schismatice din Ucraina a vizitat schitul Sfântului Prooroc Ilie și Mănăstirea Xenofont.

Cu putin timp în urma, UJO a scris că Sfânta Chinonită este indignată de acțiunile „clerului” BOaU pe Muntele Athos.

3 decembrie 2019

Schismaţii de la BOaU s-au împărtăşit pe Athos în Mănăstirea Simonapetra

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)