Predica Părintelui Ioan Ungureanu la Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

3 comentarii la “Predica Părintelui Ioan Ungureanu la Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul

 1. Tot ce spuneti este corect, dar este f putin! Situatia este mult mai grava decit pare in ochii romanilor, care, in majoritatea lor, viseaza cai verzi pe pereti, neputind iesi din teoria vestului luminos, care a existat doar in imaginatia lor. Ce vedeti astazi cunosc din 1995! Dar cui sa spun, cind toti romanii asteptau ploile cu salam din vestul lor iubit?! Despre escrocheria numita „test covid” nimeni nu spune nimic! Nu este nici macar omologat, iar despre „exactitatea” acestuia trebuie spus imediat adevarul, deoarece nu identifica nimic. Firma care le fabrica se numeste, nu intimplator, Ipsos Mori. Daca va intereseaza, am ce sa va dau sa cititi, dar trebuie sa si vorbiti, altfel este zero. Despre ce este mai jos nu vorbeste nimeni prin tara! Romania nu mai are jurnalisti, pe linga multe alte categorii profesionale, absolut deloc! Vad ca le este f greu sa priceapa ca nu-si vor putea pastra nimic din toate pe care le au daca majoritatea pierde totul! In plus, nimeni nu le spune acest lucru f simplu!

  https://www.washingtonpost.com/video/local/dc-council-member-the-rothschilds-control-the-world-bank-as-we-all-know/2018/03/19/8d7c13a0-2baa-11e8-8dc9-3b51e028b845_video.html

  https://id4d.worldbank.org/

  https://id4d.worldbank.org/who-is-involved

  Propaganda pentru program

  MissionBillion
  https://www.youtube.com/watch?v=8AQLYrr8hUA

  Making everyone count id4d
  https://www.youtube.com/watch?v=YIV48sJxHEk

  Deci, să rezumăm:

  ID4D este un program al Băncii Mondiale în cooperare cu Fundația Gates.

  Obiectiv: Chiparea imediat după naștere

  Prin cip: control complet și înrobire! Totul este pe cip – toate datele cu caracter personal, datele bancare, parolele, starea bolii, profilurile de mișcare, starea de vaccinare, contactele etc. ID4D permite monitorizarea de către roboți drone sau roboți terestre!

  ID4D este deja activ?

  Da, în Bangladesh, guvernul echipeaza cu ajutorul GAVI și ID2020 bebelușii cu un chip prin vaccinare!

  Indonezia: doar cei cu identitate digitală, adică cip în corp, primesc gaz lichefiat pentru gătit! 41 de milioane de indonezieni au fost deja cipati cu nanoboturi (nu sunt vizibile!)!

  Nigeria: Nigerienii au fost vaccinați cu vaccin polio care conține nanoboturi. În acest fel, dronele ar putea determina dacă oamenii primeau vaccinarea la nivel național sau dacă erau încă nevaccinați! Controlul activ al populației este monitorizat de către roboți drone: nu este SF, ci ȘTIINȚĂ-FAPT IN 2020!

  Alte stiri

  Asta inseamna noua ordine mondiala!
  https://www.weforum.org/great-reset/

  https://steemit.com/news/@tftproject/report-finds-un-employees-3-300-pedophiles-responsible-for-60-000-rapes-in-last-10-years

  Antifa lui Soros este antrenata in Siria de isis!!!

  https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/504599/Antifa-Mitglieder-aus-Deutschland-erhalten-militaerische-Ausbildung-in-Syrien?utm_content=art504599&utm_medium=email&utm_campaign=radar&utm_source=u302476&f_tid=f46bac1cb9c1be9c5a39188c85847b05

 2. Ati spus ca sefii BOR, pt ca asta sint, nu depasesc protestantii in nimic. Cum ar putea din moment ce toti au „studiat” in vest in universitatile lor si cele ale papistasilor?! In plus, toti sint de provenienta rurala si nu trebuie sa omitem acest amanunt. deoarece doar acestia sint promovati si impinsi in fata de peste 70 de ani, cu consecintele vizibile pe care le putem admira la tot pasul. Nu, n-a fost intimplator si s-a intimplat si in vest! Toti au un punct comun: setea de parvenire cu orice pret! Slugarnicia celor proveniti din mediul rural este, deasemenea, o carcateristica specifica lor si usor de observat. Sigur, nu sint toti la fel, deoarece 0,5%-1% nu se incadreaza in aceasta mare grupa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)