Predica Părintelui Ioan Ungureanu la praznicul Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava

Slujba de prăznuire a Sfântului Ioan cel Nou de la Suceava s-a ținut la paraclisul Sfinților Sila, Paisie și Natan din Schit Orășeni, în timp ce pretinsul paroh, preotul Bolohan, trimis de mitropolitul eretic Teofan, curăța livada parohiei, pe care a luat-o de la credincioșii satului, după ce i-a scos cu forța din munca lor.
Preotul Bolohan, cel care nu a ținut nici măcar praznicul Sfinților locali Sila, Paisie și Natan, confirmă, o dată în plus, că rolul său în parohia Schit Orășeni este de a o distruge și de a anihila lupta ortodocșilor de acolo contra ereziei ecumeniste, reprezentate în Moldova de către mitropolitul Teofan, semnatar al documentelor eretice din Creta și al documentelor eretice prin care monofiziții sunt considerați ortodocși.

Citiți și:

STUPEFIANT: Preotul ecumenist Bolohan nu a făcut nicio slujbă de hramul Sfinților Sila, Paisie și Natan la Orășeni

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)