Treziți-vă, până nu este prea târziu!

Luați aminte, fraților, la focul păcatului care a cuprins toată lumea, la semnele care vorbesc despre iubirea lui Dumnezeu și îndelunga Lui răbdare, dar luați aminte și la sinele vostru și pocăiți-vă, că s-a apropiat Împărăția cerurilor! Nu vă faceți icoana veacului și nu vă închinați făpturii pentru a nu fi dați unor patimi de ocară și a lua „plata cuvenită rătăcirii” (Rom. 1, 21-28). Nu-l mai răstigniți pe Hristos prin păcat și nu-i mai cereți să Se coboare de pe Cruce, căci va coborî, curând, cu slavă să judece viii și morții. Părăsiți întunericul și veniți la Hristos, cât mai puteți umbla în Lumină. Fie-vă milă, dacă vreți să aflați milă! Ce credință aveți în Dumnezeul Cel Viu, când sunteți morți încă de vii, deși vă merge vestea că sunteți în viață?! Vă lipsiți pe voi înșivă și pe semenii voștri de darul vieții și promovați fără rușine cultura morții și a întunericului, legiferați rușinea și păcatul și blamați poruncile lui Dumnezeu agonisindu-vă osândă veșnică. Vă lăudați cu formatorii de opinie care au dezbinat societatea și citați texte de pe internet care ascund sămânța răului pentru a  exalta în patimi nevindecate. Nesocotiți Scripturile și batjocoriți cuvintele Sfinților, loviți în Hristos și în Biserică, vă socotiți a fi prooroci, însă vădiți minciuna și incultura. Excelați în rău și ură, folosiți greșit libertatea și va închinați lutului uitând de Olar și de smerenia cerută făpturii în fața slavei lui Dumnezeu și a măreției Cerului.
Vai vouă pentru nepriceperea și neputința voastră! Treziți-vă și îndreptați-vă ca să nu cădeți cu totul din Harul lui Dumnezeu!
Treziți-vă, până nu este prea târziu!

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)