Trăim o pandemie de prostie: cuvânt la protestul din Piatra Neamț împotriva dictaturii covidioate

23.09.2020, PIATRA NEAMȚ, ÎN FAȚA TEATRULUI TINERETULUI

 

PROTEST AUTORIZAT ÎMPOTRIVA OBLIGATIVITĂȚII PURTĂRII MĂȘTILOR DE PROTECȚIE, A TERMOSCANĂRII,  PLEXIGLASULUI PE BĂNCILE ELEVILOR,  ȘCOLII-PENITENCIAR ȘI ȘCOLII ONLINE.

 

Doamne, ajută!

 

           De ce suntem astăzi aici? De ce ne-am adunat și de ce protestăm? Pentru că este o mare și grozavă pandemie….. Oameni buni, este doar o pandemie de prostie!

Această “pandemie” se decodifică în felul următor: PANDEMIA, de astăzi, nu este decât TEROARE, NEO-FASCISM, NEO-COMUNISM. În nici un caz nu este vorba despre sănătatea populației, de vreo epidemie mondială; de vreo epidemie națională, de prevenirea îmbolnăvirii cu COVID-19; despre interesul superior al copilului. Nu este vorba decât despre CONTROL TOTAL și RENUNȚAREA LA LIBERTATE.

Masca obligatorie (BOTNIȚĂ, CĂLUȘ, CĂPĂSTRU) nu înseamnă decât umilință, obediență, decădere umană, înseamnă CONTROL.

BOTNIȚA = N.O.M. ( reprezentată de masoni, cei care se închină la demoni).

De ce iubim mai mult răul? De ce iubim mai mult minciuna? De ce ne solidarizăm pentru a construi acest Turn Babel satanist? De ce suntem părtași la această nebunie?

De ce nu ne solidarizăm la bine? De ce construim cu mâinile noastre Turnul Global = noul lagăr electronic?

Ca să înțelegem ce se întâmplă astăzi în lume, mai întâi trebuie să știm ce înseamnă N.O.M.? Scopul Noii Ordini Mondiale este de a pregăti venirea nenumitului, urâtorului de Hristos și de oameni: antihristul. Acest lucru este pregătit de ani buni și se face prin:

 

 1. 1. ECUMENISM: înseamnă unirea tuturor religiilor întruna singură. Trădarea Ortodoxiei și lepădarea de Hristos duc la pierderea Harului Duhului Sfânt, la apostazie. S-a întâmplat deja în iunie 2016, la pseudosinodul din Creta, când preoții au semnat pentru ecumenism, noua religie mondială, religia lui antihrist.

Omul fără Dumnezeu este doar un animal rațional care vine de nicăieri și merge spre nicăieri- spunea Petre Țuțea, martir al închisorilor comuniste. De ce este adevărată această afirmație? Pentru că un om fără Harul Duhului Sfânt, fără Dumnezeu este ființa cea mai ușor de controlat. Omul fără discernământ este doar o frunză-n vânt.

 

2.GLOBALIZARE: deja se face prin O.M.S (care nu mai este ce a fost la început, nu-și mai respectă principiile) și O.N.U. Globalizarea înseamnă unirea a toată lumea îmtr-un singur lagăr electronic- PUȘCĂRIA MONDIALĂ, PUȘCĂRIA ÎN ”STARE DE LIBERTATE”.

Toate acestea se întâmplă deja. S-a inceput cu C.N.P. (fiecare om are un număr de identificare, de la naștere), avem acum această pandemie – CIRC, purtarea obligatorie a botniței, termoscanarea forțată și va continua cu vaccinarea obligatorie a copiilor și adulților dacă stăm ca momâile și nu facem nimic. Acești indivizi fără empatie, psihopați și sociopați vor să închidă într-o colivie electronică toată omenirea. S-a început deja cu starea de urgență, starea de izolare/carantinare și starea de alertă prelungită– abuzuri peste abuzuri, încălcări ale libertății individuale și a legilor țării, iar în loc de creier vor să ne introducă fiecărui om un cip ca să fie controlat total.

Această N.O.M. (conducere masonică mondială) are trei trăsături aparte:

 

1.UNITATEA SÂNGELUI.  Doar ei se consideră oameni! Ceilalți nu sunt decât o turmă de animale inferioare, pe care le numerotează, cipează și îi pregătesc, prin înșelătorie, pentru închinare la antihrist. Deja au încercat să ne  obișnuiască cu cipuirea animalelor domestice și sălbatice. Urmează OMUL (creația Lui Dumnezeu după chipul și asemănarea Sa).

 

 1. SATANISM EREDITAR. Toți aceștia sunt sataniști de cel mai înalt rang și primesc ordine direct de la diavol! Acesta le apare în mod real și sunt sub controlul și supunerea sa totală.

 

 1. PĂCATUL SODOMIEI. Toți aceștia și, în special, masonii cu funcții înalte sunt sodomiți și sunt legați prin această spurcăciune. Întreg desfrâul și decadența din ziua de astăzi sunt alimentate și semănate de ei, prin diverse forme: promovarea pornografiei, moda vulgară, educație sexuală în școli, emisiuni decadente, muzică decadentă, avort chirurgical și contraceptive, propaganda L.G.B.T. etc..

Antihrist va reuni toate aceste trei trăsături josnice. Acum înțelegeți de ce se promovează peste tot decadența și, mai ales, purtarea botnițelor, termoscamarea, educația de gen etc. Urmează vaccinarea forțată și implantul cu cip și școala on-line cu ajutorul inteligenței artificiale, marcarea izotopică, pecetluirea, căderea totală a omului, pierderea sufletului.

Să fim înțelepți! Să fim prudenți! Să înțelegem că suntem în plin război duhovnicesc, psihologic, medical și informațional.

 

SE DOREȘTE CONTROLUL TOTAL!

 

 

Cu tehnologia performantă 5G, 6 G se va face aceasta. Deja sunt montate antene peste tot. Astfel, se va realiza o scanare multiplă integrală, se va face întregul nostru profil psihofiziologic.

Toate aceste lucruri ne fac viața un iad. Suntem astăzi aici pentru că ne dorim să trăim în normalitate și în aceste vremuri cumplite nu avem voie să tăcem, să dăm bir cu fugiții. Trebuie să ne informăm, să fim solidari, să luptăm pentru copiii noștri, să fim, cu adevărat, români!

 

FĂRĂ BOTNIȚĂ! FĂRĂ DICTATURĂ MEDICALĂ! FĂRĂ VACCINARE OBLIGATORIE! FĂRĂ DICTATURĂ BIOMETRICA! FĂRĂ CHEMTRAILS! FĂRĂ O.M.G.! FĂRĂ TERMOSCANARE ÎN INSTITUȚIILE PUBLICE, ÎN MAGAZINE ȘI, MAI ALES, ÎN ȘCOLI! FĂRĂ ȘCOALĂ ON-LINE!

 

Nădejdea noastră este doar la Dumnezeu și nu ne este frică de un premier trădător vremelnic, de un guvern trădător vremelnic. Ne este frică doar de Dumnezeu, creatorul cerului și pământului! Dar Dumnezeu nu pune în traistă…..

 

ADEVĂRATA MASCĂ CE PROTEJEAZĂ DE TOT RĂUL ESTE SFÂNTA CRUCE!

 

JOS BOTNIȚA!

SĂ NE APĂRĂM COPIII!

 

IAR DACA DUMNEZEU ÎNGĂDUIE CA ACEȘTI SATANIȘTI SĂ SE LEGE DE COPIII NOȘTRI ESTE PENTRU CĂ ROMÂNIA-TARĂ ORTODOXĂ-ARE O LEGE CRIMINALĂ: LEGEA AVORTULUI. DEZINCRIMINAREA AVORTULUI, IMEDIAT DUPĂ EVENIMENTELE DIN 1989, NE-A DUS LA AUTODISTRUGERE. SĂ OPRIM ACEST PĂCAT STRIGĂTOR LA CER ȘI SĂ ÎNȚELEGEM CĂ SUNTEM NISTE LEPĂDAȚI, PENTRU CĂ ACEST PĂCAT SE RĂSFRÂNGE PESTE TOT POPORUL, DE LA CEL MAI MIC LA CEL MAI MARE!

Vă mulțumesc!

Doamne, ajuta!

 

 

 

Bacoșcă Antoanela Iustina,

-psiholog clinician principal-

-profesor gr.I-

 

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

3 comentarii la “Trăim o pandemie de prostie: cuvânt la protestul din Piatra Neamț împotriva dictaturii covidioate

 1. Sa ne ajute Dumnezeu sa avem parte de tot ce este bun din acest articol.Sunt un om care in 4 luni nu am purtat masca si nici nu m-am infectat.Sustin acest protest impotriva mastilor si impotriva termoscanarilor.Speram ca Dumnezeu va face cat mai curand minunea sa ne scape din aceasta primejdie.

 2. Izolarea copiilor și adulților, școala și munca la nesfârșit on line, tâmpește, categoric, oamenii devenind ființe ușor de manipulat, executanți docili ai ordinelor strălucitelor eminențe cenușii aflate în slujba leviatanului.
  Pe de altă parte școala în condițiile absurde instituite de noii torționari ai vremurilor de astăzi, este imposibil de efectuat fără a fi afectată grav sănătatea fizică și psihică a copiilor spre disperarea și amărăciunea părinților.
  Deasemeni, Inspectoratul Școlar București amenință cu desfacerea contractului de muncă cadrele didactice care refuză să predea online, informează EuropaFM. Ministreasa învățământului îi amenință pe copii cu scăderea notei la purtare, dacă refuză să poarte mască. Câta teroare, câtă lipsă de bun simț!

  Tulburările de memorie, dezorientarea, problemele de echilibru sau lipsa coordonării sunt efecte ale unei rutine zilnice repetitive și limitate între patru pereți, spune Prof.Dr.neurochirurg Alexandru Vlad Ciurea.

  „Conexiunile în sistemul nervos nu se mai fac corect, pentru că această izolare nu a dus la ceva bun. Între patru pereți, uitându-ne eventual la TV sau discutând aceleași lucruri în familie nu am făcut decât să ne tâmpim luni și luni de zile. Trebuie să ieșim afară! Omul este un produs social, trebuie să vorbească, să comunice, trebuie să colaborăm, să socializăm între noi”, a subliniat dr. Ciurea.

  Potrivit acestuia, principala armă împotriva bolilor este imunitatea, ce este susținută de gândirea pozitivă.

  „Dacă suntem încruntați, supărați, atunci nu obținem nimic, nici la serviciu, nici acasă. Asta nu duce la nimic bun. Scade și imunitatea și te face vulnerabil la covid. Una dintre mijloacele de luptă împotriva covid-ului este imunitatea, deci gândurile bune, starea noastră de sănătate, de prospețime, activitatea fizică și gândirea pozitivă”, a explicat Prof.Dr. Ciurea.
  Este interesant că dl.Dr. nu ne explică cum putem avea gânduri bune,”pozitive”, în contextul în care totul în jurul nostru s-a prăbușit. Fără ajutorul Harului Divin , nimic, absolut nimic nu putem realiza.
  „Cum arată astăzi școala va arăta mâine țara” este mesajul pe care cei de la „Camarazii” l-au expus în Iași, citându-l pe întemeietorul învățământului românesc modern, Spiru Haret.

  Prin gestul lor, tinerii au dorit să sublinieze nemulțumirea lor față de regulile pe care Ministerul Educației le-a impus copiilor pentru a participa la ore.

  „ A ajuns în prezent pe mâna apostolilor globalizării și așa-zisului progres, copiii urmând a fi transformați în marionete palide și înfricoșate, sufocate la propriu în școli de incompetența unor simpli executanți ai ordinului de reeducare dat de „geniul” care se află în fruntea DSU. Același om, străin de tot ceea ce este românesc, a amenințat public că vor fi dați afară din școli copiii dacă vor încerca să respire normal.
  Într-o țară democrată, liberă și independentă, niciun partid politic, niciun act legislativ, niciun ministru și niciun președinte sau premier, la fel de străini de ceea ce înseamnă România, nu pot forța un minor să inhaleze propriile bacterii timp de 5-6 ore/zi și să-și dea total peste cap sistemul imunitar”, a scris grupul pe facebook.

  Ei afirmă că în aceste zile asistăm la un nou „Experiment Pitești”.

  „Opriți „experimentul” început în 1949 la Pitești, care continuă astăzi sub o altă formă.
  Elevii trași de sfori în curtea școlii aduc mai de grabă a niște sclavi care urmează sa fie vânduți, iar panourile montate pe băncile claselor dau impresia unei vizite la penitenciar. Să nu mai vorbim de efectul psihologic asupra copiilor care până la terminarea scolii se transformă și devin oamenii de mâine. Tinerii elevi nu vor putea niciodată să acumuleze informații într-un asemenea mediu. Ne amintim cu toții cum ne simțeam de multe ori când eram „ascultați” de doamna profesoară și nu știam prea bine lecția. Ne imaginăm cum se simte un copil când este ridicat în picioare de o doamnă cu mască și vizetă, care îi cere mereu să răspundă mai tare pentru că nu se aude din cauza măștii și din cauză că se află după un plexiglas. Cât stres acumulează un copil în aceste condiții, când între aceste ore în care stă izolat, are voie să iasă în curte unde este obligat să stea pe un cerculeț, fără să se joace cu colegii lui, pentru că este PERICULOS.. Normal că după școală, copiii se joacă toți prin parc, împart aceeași mașină cu vecinii în drum spre casă, autobuz, etc, astfel încât stresul la care sunt supuși în timpul orelor este total inutil”, scriu tinerii patrioți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)