Situația reală din Mănăstirea Sfântul Antonie din Arizona și Parintele Efrem Filotheitul

Părintele Efrem este duhovnic al Mănăstirii Sfântul Antonie cel Mare și ucenic apropiat al Bătrânului Efrem Filoteitul. Părintele Efrem, bazându-se pe mărturiile Mitropolitului Ierotheos, Mitropolitului Serafim de Pireu, Părintelui Theodoros Zisis, domnului Dimitrie Țelenghidis afirmă că așa zisul sinod din Creta conține greșeli teologice și părintele Matei Vulcanescu comentează ereziile eclesiologice
existente în textele așa zisului sinod.
Oare duhovnicul Efrem nu știa care este opinia Bătrânului Efrem Filoteitul referitor la Creta?
În ce măsură Bătrînul Efrem este informat despre Creta? După cum se vede Bătrânul Efrem nu este informat asupra a ceea se se petrece. Atmosfera în Manastire mai are legatură cu Bătrânul Efrem? Sau și acolo există control asupra Mănăstirii din partea autoritaților?
Multe lucruri sau mesaje sunt puse pe sema Bâtrînului Efrem, care nu sunt adevărate. Și nimeni nu a luat un interviu lui Gheron Efrem ca sa avem autenticitatea informațiilor.
De aceea se vede ca și ucenicul apropiat al Bătrânului Efrem nu are cunoștințe despre subiectul Creta decât din surse din Grecia.

sursa ortodoxiacatholica.wordpress.com

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

1 comentariu la “Situația reală din Mănăstirea Sfântul Antonie din Arizona și Parintele Efrem Filotheitul

  1. este sub controlul autoritatilor ! limpede !
    Batranul Efrem este (mi se pare mie) un fel de ostatic tinut acolo de catre pomenitorii de eretici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)