Războiul credinței în cetatea Iașilor

„Toţi câţi au venit mai înainte de Mine sunt furi şi tâlhari, dar oile nu i-au ascultat. Furul nu vine decât ca să fure şi să junghie şi să piardă. Eu am venit ca viaţă să aibă şi din belşug să aibă. Dar voi nu credeţi, pentru că nu sunteţi dintre oile Mele” (Ioan 10; 8,10,26).

Racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva nu va mai fi scoasă anul acesta din Catedrala Mitropolitană, a anunțat purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, pr. Constantin Sturzu, iar cinstirea „se va limita la săvârșirea Sfintei Liturghii din data de 14 octombrie, ziua de prăznuire a Sfintei Cuvioase Parascheva”.

Sunt admiși la închinare doar pelerinii cu buletin de Iași!

Mitropolia a trimis o adresă oficială către Consiliul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă în care a solicitat modificarea punctului 4 din ultima hotărâre, cea care prevede că pelerinii nu au voie să atingă racla. Mitropolia se angajează că va lua măsuri de prevenţie sanitară la raclă, asigurând un plexiglas deasupra care urmează să fie dezinfectat o dată pe oră şi pe care pelerinii să îl poată atinge (!!!).

Deasemeni, abrogarea Hotărârii nr. 47 / 05.10.2020, prin care a fost restricţionat accesul pelerinilor din alte localităţi la o sărbătoare religioasă.

Locuitorii din Neamț sunt avertizați de presa locală  că la granița spre Iași s-au instalat filtre ale polițiștilor, pentru a nu-i lăsa să ajungă la Mitropolia Iași și a se închina la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Într-adevăr, cu un patriarh apostat absent, un mitropolit înecat în neputință și apostazie, cu preoți și monahi ascultători până la moarte de cei scufundați în miasmele scursurii ecumeniste, întreg aparatul conducător al BOR îngenuncheat la ordinele diavolilor arhiconi, ale ereticilor- globaliști lepădați de la credința ortodoxă, totalitariștii statului antihristic care fac discreționar legea în țară, dreptcredincioșii români nu mai au voie să atingă Sfintele Moaşte şi raclele Sfinților.

Dumnezeu a îngăduit aceasta, căci face parte din războiul CREDINȚEI, un război în duh, prin care se cere indiferent de consecințe, solidaritate şi unire în Mărturisirea de Credință, precum şi lepădarea de panerezia ecumenistă a întregii ierarhii conducătoare a destinelor BOR şi a credincioşilor şovăielnici, terorizații fricii,  vajnicii purtători de mască.

Ce ne repetă zilnic în cor corifeii însărcinați cu gestionarea „molimei” nou apărute în lume?

Că numărul de morți creşte din cauză că românii NU CRED în COVID! “Există mulți români care nu cred în COVID!

Ați înțeles că, de fapt, prin gura lor, duhurile spurcate care sălăşluiesc în ei, ne propun un târg al CREDINȚEI?

Pe ei nu-i interesează măsurile (pseudo)ştiințifice de protecție, strategiile naționale de testare, condițiile din spitale, ci exclusiv SĂ CREDEM în COVID, aşa cum l-a „hărăzit Marele Arhitect”.

Problema este deci una de credință, nu de ştiință, iar târgul diavolesc se propune pe fondul FRICII, îndepărtarea de credința ortodoxă, de Mirele Hristos care înseamnă viața, de Sfinții Săi şi alegerea morții duhovniceşti, prin inocularea fricii şi a terorii declanşate de boala necruțătoare.

Asta e lucrarea satanică, iar scopul final este întronarea antihristului care nu mai are răbdare.

De asta au oprit pelerinajele, atingerea Sfintelor Moaşte şi vor să stingă definitiv Lumina din biserici… de asta vor să-L alunge de ar fi posibil pe Hristos din Sfântul Potir!

Credincioşii au devenit sub privirile apostatei ierarhii, sclavii îngenunchiați, umiliți, batjocoriți fără milă sau respect, amendați  oriunde, prin puterea slugilor antihristice ale leviatanului, care au dat lecții,  învățând plebea somnambulă cum să stea mascată în biserici, la depărtare de sfintele Icoane făcătoare de minuni, cum să se împărtășească cu Hristos, deși nu știu cine este și nu Îl cunosc pe El.

Polițiștii îmbrăcați în civil și în uniformă legitimează toate persoanele care stau la coadă, aplicând amenzi celor care vor îndrăzni să vină din alte localități.

Dezumanizarea și descreștinarea sistematică a oamenilor naivi și buimăciți de molima ucigașă, a căror libertate religioasă consfințită constituțional este încălcată cu nesimțire, nu îi impresionează pe Păstorii turmei lui Hristos, care au amuțit, lăsând-o pradă urâciunii pustiirii, să o sfâșie și să o împrăștie în cele patru vânturi.

Cuvântul Prof. DR. VASILE ASTĂRĂSTOAE ar fi trebuit să vină din partea ierarhiei BOR, dar aceast lucru numai este posibil, întrucât ei nu mai sunt adevărații Păstori ai turmei lui Hristos pe pământ.

„Solicit să se explice care este motivul pentru care se interzice pelerinajul la Iași la Sfânta Parascheva cât timp nu există o decizie de izolare totală a acestui oraș. Cu argumente clare, științifice și legale, nu cu declarații de genul „există pericol de infectare în autocare” sau că „așa a hotărât unul din grupurile” așa-zis strategice. La alegeri nu exista pericol de infectare în autocare? Măsura este discriminatorie, impusă de tot felul de progresiști neomarxiști și stigmatizează creștinii. Oare după parlamentarele din 6 decembrie Raed Arafat & Co. se va ține de cuvânt și ne va interzice sărbătoarea Nașterii Domnului Nostru Iisus?”.

Mesajul ironic al ÎPS Ignatie al Hușilor, recent vindecat (!) de COVID-19, rămâne fără răspuns, efort absolut inutil atât în fața slugilor statului antihristic, cât și în fața Marelui Arhiereu:

„Ne-am trezit dintr-o dată, chiar peste noapte, în fața unui potențial vârtej apocaliptic, anunțat cu militărească și iluministă fermitate, că pelerinajul la moaștele Sfintei Parascheva este cureaua de transmisie specială și favorită, în aceste zile, a virusului, care ne tulbură și ne dezbină atât de mult. Că virusul stă mai abitir după colțul tuturor bisericilor, așteptând liniștit, satisfăcut, încrezător și dornic să-i înșface doar pe cei care sunt creștini ortodocși și fără buletin de Iași. Că identitatea unui om – cea din buletin, care acum se năpustește asupra sufletului din tine – poate deveni subiect de suspiciune, asuprire și gâlceavă, exact ca în vremea totalitarismului ateu-comunist”.

Dezamăgirea mea este că oricum vorbim degeaba, doar noi între noi și aceasta nu influențează cu nimic desfășurarea lucrurilor.

Întreaga pleromă ortodoxă somnambulă a dovedit că nu este formată din cetățeni responsabili cu drepturi și libertăți, nici din adevărați „ucenici” liberi ai lui Hristos, ci din marionete ascultătoare, încătușate de spaima îmbolnăvirii și internării în spitalele închisoare. Aparatul de represiune al dictaturii medicale va fi infiltrat în rândurile populației spionând și băgând în dubă pe cei care îndrăznesc să încalce ordinele DSP.

Spunea cineva ca nouă români din zece cred că o s-o pățească pentru că ceilalți nu poartă masca, tot timpul, atunci când ies din casă și unul din cinci polițiști va fi utilizat pentru a spiona cetățenii, care, la rândul lor, se vor spiona și trăda reciproc, întocmai ca în vremurile bolșevice.

Statul milițienesc a reînviat, sub umbrela imposturii, teroarei, nepriceperii și a răului care a invadat sub masca micului ucigaș, întreaga lume.

Într-un comunicat de presă, intitulat „DURERE adăugată LA DURERE”, comentând decizia autorităților de a interzice pelerinajul din acest an de la Sfânta Cuvioasă Parascheva, Mitropolitul Teofan, cel dansator cu evreii în sinagogă, pare că realizează în sfârșit că Prea Cuvioasa Parascheva și-a întors fața de la Moldova și de la întreaga Românie.

Trădarea din Creta a Ortodoxiei precedată și urmată de alte înfricoșătoare apostazii, prigonirea cumplită a Preoților care au încetat pomenirea, lipsa totală de efort decizional, de bărbăție și curaj la îngenuncherea BOR de către slugile statului antihristic, vreme de 7 luni, îl aduc pe Mitropolit în situația să ne facă să credem că simte durerea.

Da, durerea că Prea Cuvioasa Parascheva l-a părăsit, și-a întors fața cu durere de la Moldova, și de la toți credincioșii, paralizați de spaimă de luni întregi, care au rămas în casele lor, de la cei care veneau mascați din întreaga țară, care au fost împiedicați însă să -i aducă cinstire, astfel încât curtea Mitropoliei a rămas sufocată de polițiști și nu de închinători, sub ploaia torențială .

Mitropolitul Teofan nu a simțit durere când a trădat sfânta Ortodoxie, nu a simțit durere când a dansat voios cu evreii în sinagogă, nu a simțit durere când a dat ordinele prin care au fost caterisiți Preoții lui Hristos, care au întrerupt pomenirea, semănând vrajbă, durere și tulburare între oameni, când Părintele Ioan de la schit Orășeni a rămas pe drumuri, prigonit, umilit și dat afară din Sfânta Biserică, împreună cu turma binecredincioasă care l-a urmat.

Este pentru prima dată, cred, în istoria Moldovei, când se întâmplă așa ceva. Au fost invazii, războaie, molime de tot felul, regimuri totalitare. Sfintele moaște ale Sfintei Cuvioase Parascheva au fost dintotdeauna izvor de alinare, de vindecare și de întărire, iar oamenilor li s-a permis să se apropie de ele. Astăzi, au ajuns să fie considerate sursă de contaminare. De șapte luni, Biserica s-a implicat cu toate forțele sale pentru ocrotirea sănătății oamenilor. Și o va face în continuare. Credincioșii au suportat restricții severe privind libertatea de manifestare a convingerilor religioase în numele luptei împotriva molimei. Totul are, însă, o limită peste care, dacă se trece, nu este bine pentru nimeni”.

Poate mă înșel, sunt cuvinte prin care Mitropolitul apostat Teofan, arată o minimă durere, în acel binecunoscut și searbăd limbaj de lemn????

Care molimă, Mitropolite Teofan, suntem pe vremea lui vodă Caragea?

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Teofan,  își încheie mesajul cu un apel către credincioși:

Îi rog pe preoții și credincioșii Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, precum și pe toți închinătorii care obișnuiau să vină în această perioadă la sfintele moaște ale Sfintei Cuvioasei Parascheva să mă ierte pentru neputința de a le facilita accesul la închinare, după rânduiala Bisericii[…]. Sărbătoarea Sfintei Parascheva să fie precedată și urmată de câteva zile de post, dacă se poate, ajunare până la apusul soarelui din partea celor sănătoși, precum și de multe fapte de milostenie. 

Totul pentru ca Dumnezeu să-și întoarcă privirea spre noi, Sfânta Parascheva să ne ierte, personalul medical să fie încurajat și apreciat cum se cuvine, oamenii să împlinească ceea ce trebuie pentru ocrotirea sănătății lor și a semenilor, iar autoritățile să aibă înțelepciunea unor decizii care să țină cont și de amploarea epidemiei, dar și de faptul că există și numeroase persoane în această țară care au credință în Dumnezeu și în puterea tămăduitoare a rugăciunii sfinților.”

Iar cel plătit şi cel care nu este păstor, şi ale cărui oi nu sunt ale lui, vede lupul venind şi lasă oile şi fuge; şi lupul le răpeşte şi le risipeşte. Dar cel plătit fuge, pentru că este plătit şi nu are grijă de oi” (Ioan 10, 12,13).

Să-ți dea iertare Atotmilostivul Dumnezeu, Hristos Domnul, mare prigonitor al creștinilor ortodocși, Mitropolit Teofan, și să-ți deschidă ochii minții încețoșate de întunericul ecumenismului, globalismului masonico-sionist, otrăviți de veninul aducător de moarte duhovnicească al tuturor răutăților și ereziilor, pe care le crezi și le propovăduiești drept adevăruri, care ți-au învârtoșat inima.

Dacă v-aţi fi căit sincer, de trădarea lui Hristos şi a sfintei Ortodoxii, de tot răul de necuprins pe care l-aţi săvârşit v-aş fi înţeles DUREREA, dar aşa… feriţi-vă de furul care va veni pe nesimţite, căci a sosit vremea şi numai este timp.

Sfânta Cuvioasă Parascheva, nu are nevoie de straiele cusute de maicile din mânăstirile Moldovei, ci aşteaptă alături de Binecredinciosul Voievod Ștefan Cel Mare şi Sfânt, de Cuviosul Părinte Justin Pârvu, de la un arhiereu al Bisericii noastre străbune, Mărturisirea de credință în Hristos Domnul nostru şi lepădarea de ecumenismul pierzător de suflete.

Altfel „DURERE(A) adăugată LA DURERE”, nu este în fond, decât o formă stilistică, cu care prostimea naivă şi somnabulă este încă o dată păcălită.

Căci aşa este voia lui Dumnezeu, ca voi, prin faptele voastre cele bune, să închideţi gura oamenilor fără minte şi fără cunoştinţă. Trăiţi ca oamenii liberi, dar nu ca şi cum aţi avea libertatea drept acoperământ al răutăţii, ci ca robi ai lui Dumnezeu” (Petru, cap. 2; 15,16).

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)