Predica Părintelui Ioan Ungureanu la Izgonirea lui Adam din rai, dezlegarea de la începutul Postului Mare

În vreme de molimă, ierarhii trebuie să îndemne poporul la pocăință față de Dumnezeu și la post și rugăciune, nu să le spună să nu mai vină la biserică și să nu se mai împărtășească din Sfântul Potir sau să nu mai sărute Sfintele Icoane.

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

2 comentarii la “Predica Părintelui Ioan Ungureanu la Izgonirea lui Adam din rai, dezlegarea de la începutul Postului Mare

  1. De am avea flacari arzatoare,biciuitoare si marturisitoare,precum parintele Ioan,in pastorii nostrii,macar unul singur in fiecare oras,noi marturisitorii dreptei credinte ,am simti ca suntem o putere unitara ,ceea ce pentru intai statatorii bisericii noastre este un pericol !,se vede,de aceea urmaresc sa opreasca ,sa imprastie si sa intimideze singurul lucru bun cu care i-a ramas poporului astuia sa se exprime,cugetul curat in dreapta credinta!Suntem unitari cu perintele Ioan il avem in rugaciunile noastre si-i iubim pe toti aceea din parohia Oraseni si de pretutindeni din tara care sunt alaturi de parintele Ioan!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)