Patriarhul României participă la premierea președintelui cu premiul în onoarea autorului teoriei metisării popoarelor europene

Siteul Basilica anunță participarea patriarhului Daniel la un eveniment monden de mare răsunet pentru lumea politică românească: premierea președintelui României, Klaus Johannis cu premiul „Coudenhove-Kalergi”, instituit în onoarea unui gânditor francmason de origine austriaco-japoneză, Richard von Coudenhove-Kalergi, considerat unul dintre fondatorii spirituali ai Uniunii Europene.

Evenimentul ar putea fi considerat unul de mare anvergură și de cinste pentru autoritățile românești, dacă acest premiu nu ar ascunde un aspect mai puțin cunoscut publicului larg: cel în cinstea căruia a fost instituit acest premiu este autorul unei cărți, numite Idealismul practic, în care susține ideea metisării populației europene cu populații africane și asiatice, în așa fel încât diversitatea actualelor națiuni europene să fie înlocuită cu o diversitate a indivizilor, care să nu aibă nicio rădăcină culturală, spirituală, religioasă, niciun atașament față de valorile tradiționale ale culturii și spiritualității europene, ci doar față de constructul european.

O descriere pe celebrul site de vânzări Amazon a traducerii în limba engleză a cărții ne relevă câteva idei esențiale atât despre premiul Kalergi, cât și despre recipienții săi:

„În fiecare an, în onoarea sa, Uniunea Europeană conferă premiul Coudenhove-Kalergi europenilor care au excelat în promovarea viziunii acestuia. Câștigători recenți ai acestui premiu au fost Angela Merkel, Tony Blair și Henry Kissinger. Ceea ce au în comun forțele politice globaliste oculte și Coudenhove-Kalergi este aspirația lor supremă de a instaura un stat mondial, cu un guvern unic, monedă unică, armată unică, religie unică și o rasă unică”.

Mai sus, același autor al recenziei cărții ne spune:

Lectura lucrării Idealismul practic cere să ai nervii tari! Este cel mai detaliat și amplu plan de distrugere a națiunilor și popoarelor din Europa; Richard Coudenhove-Kalergi invită nu doar la distrugerea națiunilor europene, ci și la un genocid deliberat al rasei albe de pe continentul european. El propune ca acest lucru să se realizeze prin intermediul migrației de masă forțate, prin care să se creeze o rasă omogenă nediferențiată, dominată de o elită plutocratică care se autopropulsează.

Siteul dă și un citat din cugetările lui Kalergi, cuprinse în cartea respectivă:

Omul viitorului va fi o rasă mixtă. Rasele și castele actuale vor cădea victime depășirii crescânde a barierelor de spațiu, timp și prejudecată. Rasa euroasiatico-negroidă a viitorului, având trăsături asemănătoare vechilor egipteni, va înlocui națiunile cu o diversitate de personalități.

Dacă ne uităm la activitatea președintelui țării noastre, nu ne putem abține de la întrebarea: Pentru ce ar primi un premiu atât de prestigios un președinte care în România nu s-a distins prin absolut nimic pentru poporul care l-a ales în cea mai înaltă demnitate a statului? Sau, dacă ne gândim la teoria lui Kalergi, poate tocmai pentru aceasta l-a primit?!

Întrebarea poate continua și: Cu ce anume s-a distins președintele Iohannis în Uniunea Europeană, de a căpătat o aură de lider european, în așa fel încât Donald Tusk să afirme că acestuia i s-a propus chiar candidatura pentru președinția Consiliului European, dar că domnul Iohannis a refuzat-o, pentru că mai are de rezolvat unele lucruri în România, după cum spune presa locală?

Un posibil răspuns la asemenea întrebări este acela că domnul Iohannis a îndeplinit toate politicile europene, mai ales cele impuse de Germania, atât în Europa, cât și în România.

Spre deosebire de țări care își conservă propria identitate națională, precum Polonia sau Ungaria, considerate din acest motiv paria UE, mai ales de către presa românească soroșistă și neomarxist corect politică, deoarece, în realitatea politică, Poloniei i s-a propus de către președintele Franței să ia locul Marii Britanii, după Brexit la masa importanților europeni, alături de Germania și Franța) „România normală” a domnului Iohannis a sprijinit politica susținută de „mama Merkel” de primire de imigranți din Asia, Africa, cei mai mulți veniți nu pentru rațiuni politice, ci pentru a se stabili în Europa și a deveni „europeni”, într-o Uniune Europeană în care europenilor nativi li se șterge, prin educație corect politică, orice urmă de identitate națională, culturală, religioasă, o Europă în care aproape că a devenit o infracțiune să spui public că ești creștin, că crezi în Dumnezeu, că îți iubești patria etc.

Prin transpunere în plan intern a directivelor și ideologiilor europene, sub conducerea domnului Iohannis, poate nu neapărat din vina domniei sale, pentru că în timp ce se votau aceste legi, președintele era mai mult în vacanțe, România a devenit una dintre țările cu cel mai înalt grad de represiune a liberei gândiri, cu o poliție a gândirii care întrece cu mult cenzura din timpul comunismului.

Societatea care se conturează în România este una în care o legislațire represivă încalcă fără nicio jenă drepturile fundamentale ale omului: de la legile prin care anumite evenimente istorice și intepretările lor nu se stabilesc pe băncile Academiei, ci pe cele ale tribunalelor penale, până la legile ce atacă dreptul persoanei fizice la propria identitate și de a dispune după propria voie de sine, cum ar fi recent promovata lege a vaccinării, neuitând absurdități cu țință îndepărtată cum ar fi propunerea de interzicere a creșterii porcilor în gospodării, sub forma unor condiții impuse care o vor face imposibilă.

„România normală” a domnului Iohannis este de acord cu toate deciziile ce vin de la Bruxelles și modifică esențial etosul românesc, fără ca românii să își mai dea seama.

În România există unul dintre cele mai agresive sisteme media, care promovează o linie „proeuropeană” nu foarte departe de principiile expuse de Kalergi în cartea sa în 1925.

În această presă românească dacă spui că nu ești de acord cu migrația în masă a unora de pe continentele vecine ești automat catalogat ca xenofob, islamofob.

Dacă spui că dorești să îți păstrezi identitatea ta creștină și nu poți accepta ideologiile LGBT ești imediat catalogat ca fiind homofob. Dacă spui că din același motiv nu poți accepta să ți se dea acte biometrice, ești catalogat ca medieval, primitiv.

Dacă spui că nu ești de acord ca poporul român în ansamblul său, mai ales generațiile care nu au nimic de a face cu acele evenimente, să fie acuzat de crimele din al doilea război mondial îndreptate împotriva evreilor și altor naționalități ești imediat catalogat ca antisemit și scapi de închisoare dacă ai noroc.

Dacă îți aperi propria credință și te opui ecumenismului promovat de ierarhia românească înainte și mai ales după sinodul eretic din Creta ești condamnat ca fiind filorus, antiamerican, antieuropean etc.

Dacă îți aperi propria viață și spui că nu ești de acord să faci tu sau să permiți să i se facă copilului tău un vaccin asupra căruia ai îndoieli cu privire la calitatea sa și capacitatea de a produce efecte secundare catastrofale, ești automat catalogat ca pericol social și medical, deși ești sănătos tun.

Dacă întrebi unde a dispărut iarna, ți se spune până la refuz că e din cauza „încălzirii globale”, iar dacă spui că această explicație ți se pare o escrocherie planetară, cum și este, care ascunde în spatele ei un genocid climateric pus la cale de unii, ți se spune că ești teorist al conspirației, iar după legea Vexler poți ajunge și la închisoare.

Dacă întrebi ce caută milioanele de avioane care lasă chemtrails pe cer, ți se spune că sunt avioane de cursă, deși ele apar cu totul aleatoriu, fără un program anume, cum apar acele avioane reale, lasă dâre de substanțe care rămân pe cer ore întregi și fac o peliculă artificială din spatele căreia nu mai poți vedea nici cerul senin; dacă spui că nu crezi în această explicație ți se spune că ești teorist al conspirației și medieval.

În rest, în România libertate a gândirii și exprimării câtă vrei. Dacă vrei să „îți bagi picioarele în ea România”, nimeni nu te împiedică; dacă vrei să Îl înjuri pe Dumnezeu, te publică toată presa audio-video; dacă vrei să șochezi în orice fel pentru care în mod normal ai fi dus la dușuri scoțiene, ești considerat un înnoitor și un artist; dacă vrei să spui că națiunile nu mai există și că vremea lor a trecut, ești considerat filosof de-a dreptul.

De atâta libertate și democrație în Europa și în „România normală” a laureatului premiului Kalergi ți se face dor de vechea Securitate și te întrebi dacă cu toate cenzurile ei, cu beciurile și cu canalele ei era mai umană decât regimul neomarxist al corectitudinii politice. Probabil că nu, dar actualul regim îi face oricum o concurență acerbă, încât te întrebi la ce s-a mai murit totuși în decembrie 1989 cu cuvântul „libertate” pe buze… Mai știe cineva că s-a murit atunci?

Același duh s-a transmis și tuturor celor ce formează așa-numita clasă politică, care sunt invitați la televiziuni și citați prin publicații numai dacă reproduc sloganurile corect politice și „europene”. De la aceștia, discursul public se propagă în toată societatea, care este (re)educată în spiritul „valorilor europene” care par asemănătoare cu ce scria Kalergi în cartea sa în 1925.

Întrebarea rămâne: Pentru ce a fost domnul Iohannis omagiat cu acel premiu? Nici nu are importanță prea mare.

E onorabil să vezi că o personalitate din țara ta primește un premiu internațional, care aduce prestigiu patriei tale și fiecărui român în parte, într-un fel.

Văzând însă aspecte din biografia și opera celui în numele căruia s-a instituit premiul, nu putem să nu ne îngrijorăm cu privire la adevăratele motive pentru care acest premiu a fost acordat.

Sigur, presa despre care am vorbit mai sus, educată în spirit european și corect politic va spune că e o blasfemie să pui la îndoială valoarea unei asemenea distincții. În realitate, ea se numește gândire liberă, o practică pe cale de dispariție în Uniunea Europeană, la fondarea căreia și-a adus contribuția și Kalergi.

Revenind la patriarhul României, nu putem să nu ne întrebăm de ce ar dori un patriarh al Bisericii Ortodoxe să omagieze acordarea acestui premiu, știind că cel în numele căruia se conferă a avut ca viziune inclusiv ștergerea identității religioase a popoarelor și crearea unei religii unice, care cu siguranță nu va fi adevărata religie: Ortodoxia.

Dacă ne gândim însă la activitatea pe tărâm ecumenist a patriarhului nostru, nu putem să nu observăm că aceasta merge exact în spiritul trasat Uniunii Europene de către Richard Coudenhove-Kalergi, de amestecare a tuturor religiilor și credințelor într-un creuzet din care să iasă ceva nou, care să nu aibă nicio legătură cu adevărata credință în Dumnezeu.

Dacă ne gândim la conformismul desăvârșit al ierarhilor români față de devierile statului actual în materie de respectare a drepturilor spirituale ale românilor: acceptul de a se emite acte biometrice, aceptul de a se încuraja vaccinarea obligatorie, lipsa unei reacții serioase față de agenda LGBT în sistemul educațional, mai ales, propuneri halucinante ca cea de săptămâna trecută referitoare la fuga de Sfintele Icoane și de Euharistie etc. ne dăm seama că locul patriarhului României este tocmai la un astfel de eveniment, care reflectă orientarea proeuropeană și anticreștină a ierarhiei noastre actuale, care face ca Biserica noastră să fie ca un bolnav fără niciun fel de sistem imunitar, care poate deceda la cea mai banală gripă.

Patriarhia “dezleagă” poporul la necredință față de puterea vindecătoare a Sfintei Euharistii și a Sfintelor Icoane, de frica coronavirusului

Nu ar fi exclus ca, dacă se continuă angajamentul BOR pe această linie a ecumenismului și a colaborării cu statul european necreștin, peste doi ani premiul să-i fie acordat direct patriarhului, iar domnul Iohannis să vină domnia sa la Patriarhie să îl omagieze.

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

3 comentarii la “Patriarhul României participă la premierea președintelui cu premiul în onoarea autorului teoriei metisării popoarelor europene

 1. Mi-a plăcut cam tot ce ați scris, mai ales radiografia stării din România, dar nu mi-a plăcut ce ați spus de patriarh și felul în care ați conectat punctele (unele din start dezinformare de altfel) și ați tras concluzii pripite, prin generalizare.

  Eu unul prefer sa am încredere mai întâi, (în cazul asta în PF Daniel) și mai apoi sa interpretez evenimentele. Dumneavoastră faceți pe dos, sa va fie de bine. Sau doar aveți o neîncredere Personala în patriarh, dar nu vi-o mărturisiri. Gânduri bune!

  1. Cand un patriarh iti spune sa fugi de Sfintele Taine si de Sfintele Icoane si sta de vorba cu guvernul ca sa negocieze daca nu cunmva inchid sau nu bisericile in noaptea de Pasti, ce mai e de spus?
   Daca credeti ca am dezinformat, demostrati-o.
   Un sfat: ochii nostri trebuie sa fie atintiti spre Hristos, El este sursa harului si a mantuirii, nu patriarhul. Increderea netarmurita intr-un om poate deveni o forma de idolatrie cum e papismul. Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)