Părintele Cosmin Tripon: Ierarhii Bisericii au compromis familia înaintea LGBT, acceptând căsătoriile mixte

În predica dedicată Sfintei Cuvioase Maicii noastre Parascheva, rostită în Duminica a 21-a după Rusalii, părintele Cosmin Tripon atrage atenția că înainte de agenții LGBT, ierarhii au atacat familia prin faptul că au permis căsătoriile mixte la minciunosinodul din Creta, motiv pentru care Dumnezeu a lăsat poporul într-o stare de delăsare.

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

3 comentarii la “Părintele Cosmin Tripon: Ierarhii Bisericii au compromis familia înaintea LGBT, acceptând căsătoriile mixte

    1. Amin. Mărturisirea împotriva sinodului din Creta merge înainte cu grupul de preoți care nu au căzut pradă mândriei și slavei deșarte și nu au început să îi condamne pe confrații lor ortodocși, care se dumiresc mai greu în legătură cu ce s-a întâmplat la Creta, căzând ei înșiși în diverse înșelări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)