Papa Francisc dezvăluie Noua Religie Globală la Summit-ul cu Liderul Națiunilor Unite

Papa dorește să înlocuiască religia tradițională cu globalismul

 

Războiul Papei Francisc împotriva catolicismului tradițional s-a înteţit  recent, în momentul în care a criticat aspru pe acei catolici care cred în tradiție și refuză să falsifice scripturile biblice pentru a se adapta unei lumi fără Dumnezeu, creând un ”câmp minat al neînțelegerii și al urii”.

„Rigiditatea și dezechilibrul se alimentează reciproc într-un cerc vicios”, a spus el. „Și în aceste zile, tendința spre rigiditate a devenit atât de evidentă.”

„Tradiția nu este statică, ci este dinamică”, a adăugat Francisc.

Săptămâna trecută, Francisc a dezvăluit că intenționează să înlocuiască dogma credinței în Hristos ca Mântuitor. El pledează în fața catolicilor ca să se unească în spatele unui singur guvern mondial  și să renunțe la libertatea personală și suveranitatea individuală, în favoarea intereselor internaționale.

„Încrederea și dialogul dintre oameni și între națiuni, în multilateralism, în cadrul organizațiilor internaționale și în diplomație ca instrument de apreciere și înțelegere, este indispensabil pentru construirea unei lumi pașnice”, a afirmat Francisc.

„Vocea morală clară a Sanctității Voastre strălucește – indiferent dacă vorbiți despre situația celor mai vulnerabili, inclusiv refugiații și migranții… sau vă confruntați cu sărăcia și inegalitățile… sau faceți apel la dezarmare… la construirea de punți între comunități… și, bineînțeles, la evidențierea situației de urgență pe care o reprezintă clima, în enciclica Voastră istorică, „Laudato Si” și în  multe alte eforturi vitale”, a declarat secretarul general al ONU, António Guterres, în timpul întâlnirii cu pontiful.

„Laudato Si” a fost o scrisoare enciclică blasfemiatoare emisă de Francisc în 2015 prin care a solicitat organismelor internaționale să rezolve presupusa criză a încălzirii globale.

„Schimbările climatice sunt o problemă globală cu implicații grave: de mediu, sociale, economice, politice și în distribuirea bunurilor. Reprezintă una dintre principalele provocări cu care se confruntă omenirea în zilele noastre”, a scris Francisc în a doua sa enciclică.

Francisc a adăugat: „Acordurile internaționale aplicabile sunt necesare urgent, întrucât autoritățile locale nu sunt întotdeauna capabile de o intervenție eficientă… Există convenții internaționale și regionale, dar fragmentarea și lipsa unor mecanisme stricte de reglementare, control și penalizare sfârșesc prin a submina aceste eforturi… este nevoie, de fapt, de un acord privind sistemele de guvernare pentru întreaga gamă a așa-numitelor „comune globale”.

Francisc a făcut din lupta împotriva încălzirii globale un punct concentrat al discursului său în timp ce a stat lângă Guterres în Vatican, săptămâna trecută.

„Este necesar să ne recunoaștem ca membri ai unei singure umanități și să avem grijă de pământul nostru care, generație după generație, ne-a fost încredințat nouă de către Dumnezeu în custodie, pentru ca să-l cultivăm și să-l lăsăm  moștenire copiilor noștri. Angajamentul de a reduce emisiile poluante și o ecologie dezvoltată sunt probleme urgente și necesare: să facem ceva înainte de a fi prea târziu ”, a spus Francisc.

„Nu putem – nu trebuie – să trecem cu vederea nedreptățile, inegalitățile, scandalul foamei în lume, sărăcia, copiii care mor pentru că nu au apă, hrană, îngrijirea necesară. Nu putem ignora niciun fel de abuz împotriva celor mici. Trebuie să combatem această boala cumplită împreună ”, a spus el.

Francisc – cel care i-a protejat pe preoții pedofili – este un agent al Noii Ordini Mondiale, care lucrează pentru a submina creștinismul autentic, într-un moment în care acesta este atacat fără precedent.

Pope Francis Unveils Globalist New World Religion at Summit with United Nations Leader – Big League Politics

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

2 comentarii la “Papa Francisc dezvăluie Noua Religie Globală la Summit-ul cu Liderul Națiunilor Unite

 1. Unul din subiectele pe care le abordează astăzi, 9 ianuarie 2020, agenția de îndoctrinare şi propagandă ecumenistă, aflată sub atenta coordonare a Patriarhului Daniel, Basilica.ro, este „Anul 2019 în 12 evenimente ortodoxe”.
  Al patrulea „eveniment ortodox” semnalat în articol , se referă la vizita Papei Francisc în Romania.
  „Ulterior, lăcașul de cult(n.n.Catedrala Nationala) de pe Dealul Arsenalului avea să fie vizitat de Papa Francisc, aflat într-o vizită de trei zile în România.”
  Întreb cu uimire pe Patriarhul BOR, cum a reușit să scape de sub ochiul vigilent al Prea Fericirii Voastre, o asemenea erezie?
  Venirea ereticului Francisc în România, îl considerați un EVENIMENT ORTODOX?
  În numele Sfintei Ortodoxii a venit Papa Francisc să beatifice șapte episcopi greco-catolici uciși în temnițele comuniste sau în afara lor , care au refuzat sa treacă la Ortodoxie?
  Să nu uitam că Securitatea a fost cea care a reușit atât să distrugă „Biserica” Greco-Catolică – nu și greco-catolicismul din Romania -, cât și să compromită Biserica ortodoxă, printr-o serie de complicități din rândul clerului ortodox, trecând în contul ei crima.
  Dar în temnițele comuniste și-au dat viața pentru Hristos, neam si țară, zeci de mii de Martiri, Mucenici și Mărturisitori din rândul clerului BOR și a celor mai aleși fii ai pământului nostru strămoșesc.
  Canonizarea lor nu a fost niciodată luată în discuție de sinodul BOR(nu vorbim despre canonizarea anunțată pentru următorii zeci de ani a Părintelui Arsenie Boca), iar Vaticanul beatifică episcopii greco-catolici, într-o țară majoritar ortodoxă, care s-a opus prin Sfinții Săi necanonizați, necunoscuți, tiraniei și ideologiei dictaturii satanice comunist-bolsevice.
  Comunismul în ansamblu său, nu a fost incriminat pentru toate ororile și genocidul înfăptuit, la care a supus popoarele din estul Europei, la nivelul Uniunii Europene, care, cu greu, a admis într-o declarație a Parlamentului European că Holodomorul – crimele în masă comise de sovietici în satele din Ucraina, prin înfometare – a fost genocid.
  Patriarhul Daniel a făcut un exercițiu diplomatic de imagine și a dorit sa pară condescendent când i-a spus Papei că a acceptat ideea de a-l lăsa „să rostească rugăciunea Tatăl nostru în latină și să intoneze câteva cântări pascale catolice” în semn de „recunoștință” pentru „sprijinul simbolic” dat de Vatican construirii Catedralei Mântuirii (200.000 de euro, iar în anii 1999 şi 2002 Papa Ioan Paul al II-lea a oferit un ajutor financiar Patriarhului Teoctist pentru construirea Catedralei, în valoare de 200.000 de dolari americani) și fiindcă Papa îi sprijină pe „credincioșii ortodocși din Italia și alte țări, unde Biserica Romano-catolică a pus la dispoziţia comunităţilor ortodoxe româneşti 426 lăcaşuri de cult, 306 în Italia şi 120 în alte ţări din Europa Occidentală”.
  Într-o țară care a ratat lustrația şi în care vechile structuri comunisto-bolsevice încă ocupă subteranele, în care în mod excepțional, regimul comunist a fost condamnat oficial, de la tribuna Parlamentului, papa Francisc a arătat cu degetul spre închisorile în care oamenii erau ucişi, pentru că nu voiau să abjure de la credința lor și nici să îşi trădeze umanitatea şi demnitatea, câştigând astfel simpatia maselor de romani prezenți.
  Primirea entuziastă cu stegulețe făcută papei, lipsa de reacție a clerului şi a pleromei față de erezia propovăduită de Ierarhii ecumenişti ai BOR, a demonstrat o dată în plus, că pleroma ortodoxă este pregătită pentru a se uni cu uniații şi într-un viitor nu prea îndepărtat cu papistaşii, sub conducerea liderului Noii Religii Mondiale.

 2. În curând va începe „Săptămâna de Rugăciune pentru Unitatea Creştinilor”, la București, 18-25 ianuarie 2020, care are în acest an drept motto: Localnicii ne-au arătat o bunăvoinţă neobişnuită.(Fap. 28,2)
  Corect citatul ales din Faptele Sfintilor Apostoli din Biblia Ortodoxa, este: „Iar locuitorii ei ne arătau o deosebită omenie”..
  Din care Biblie este luat citatul?
  Sâmbătă, 25 ianuarie, ora 17.00, la Biserica Ortodoxă „Mănăstirea Cașin” (Str. Alexandru Constantinescu),
  Cuvânt de învăţătură va fi susţinut de ” Biserica” Armeană.

  Bunăvoinţă=Purtare sau atitudine binevoitoare față de cineva; îngăduință. 2. Tragere de inimă; râvnă, zel, sârg. [Gen. -dat.: bunăvoinței] – Bună + voință (după lat. benevolentia).
  Iată ce doreşte de la noi în acest an Patriarhul Daniel, vremelnic in misiunea sa de „Păstor”al pleromei ortodoxe din BOR: Să avem „Bunăvoinţă” faţă de toate denominaţiunile creştine , care prin hotărârile sinodului talhăresc din Creta au primit denumirea de”Biserici”, faţă de toţi ereticii, care consideră că prin minimalismul dogmatic„Toţi care credem în Hristos, toţi suntem creştini şi trebuie să ne iubim”, toţi suntem fraţi.
  Spunea Părintele Profesor Thodore Zissis, eminentul teolog:
  „Atunci când adevărul de credinţă este stricat, se strică şi credinţa, şi morala, şi duhovnicia. Dacă nu s-ar întâmpla aşa, Hristos şi apostolii nu ar fi avut motiv să fie împotriva ereticilor. Vedem în Noul Testament că apostolii erau foarte duri în problema credinţei. Sfântul Ioan Teologul a mers odată la o baie şi a auzit că înăuntru era şi ereticul Cerint. Şi atunci a spus: „Să nu intrăm, să nu se prăbuşească baia peste acela şi să pierim şi noi!”. Sfântul Apostol Pavel spune ca de omul eretic, după prima şi a doua mustrare să te depărtezi (Tit 3, 10) ca fiind singur de sine osândit. La fel, iarăşi, Sfântul Ioan Teologul, care, nu uitaţi, este apostolul iubirii, spune ca pe eretic să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: Bun venit! (II Ioan. 1, 10-11). Credeţi oare că apostolii nu iubeau pe eretici?…
  Pentru că aceasta este iubirea adevărată. Când ai dorinţa fierbine ca şi celălalt, cel de lângă tine, să se mântuiască, atunci îi spui adevărul; îi spui: „Ceea ce crezi tu este greşit! Vino la adevăr, ca să te mântuieşti!”. Asta au făcut permanent sfinţii şi chiar Mântuitorul nostru Iisus Hristos a făcut asta cu fariseii şi cărturarii. De aceea trebuie să înţeleagă oamenii că iubirea este legată esenţial de Adevăr. Iubirea şi Adevărul sunt nedespărţite. Fără Adevăr iubirea este mincinoasă.
  Metoda dialogului de astăzi a fost necunoscută Bisericii timp de 2000 de ani. Când o anumită grupare îmbrăţişa o anumită erezie şi când ea prindea putere, Biserica se neliniştea, dar nu făcea cu aceia dialoguri de la egal la egal, ci îi chema la Sinod să îşi prezinte învăţătura lor, iar Sinodul hotăra dacă aveau sau nu dreptate. Sinodul era locul unde se mărturisea adevărul. A existat vreodată în Biserică dialog care să dureze 20-30 de ani? Care sunt roadele lui? Ortodocşii care participă la acest fals dialog sunt sincretişti, ecumenişti.
  Catolicismul şi protestantismul i-au influenţat negativ pe toţi teologii ortodocşi care au mers să studieze în Apus. Atunci când tăiem din credinţă, când tăiem din viaţa în Hristos, când nu suntem hotărâţi ca însăşi viaţa noastră să o dăm lui Hristos sau pentru Hristos în sens martiric, aşa cum au făcut Sfinţii Apostoli şi Sfinţii Părinţi, atunci harul lui Dumnezeu ne părăseşte.
  Cum este posibil să primeşti tu ORTODOX, cuvânt de învăţătură de la „Biserica”Armeană, care a fost etichetată ca monofizită, deoarece a respins deciziile Sinodului de la Calcedon, şi s-a desprins din Biserica Ortodoxă in 554?
  Ştim despre o vedenie pe care a avut-o Sfântul Antonie cel Mare legat de erezia ariană. L-au întrebat oamenii pe Sfântul Antonie: „Noi ce să facem?”. Şi Sfântul le-a istorisit vedenia sa, care arăta cât de grav era faptul că arienii erau eretici, după care le-a răspuns: „Feriţi-vă să nu vă molipsiţi şi voi!”.
  Trebuie să rămânem nemişcaţi în credinţa noastră, căci numai atunci Îl avem pe Dumnezeu împreună lucrător cu noi. Şi când Dumnezeu este cu noi, nimeni nu poate fi împotriva noastră. Trebuie să apărăm Ortodoxia dupa puterea dăruită fiecăruia prin Harul Mângâietorului, căci altfel pierdem drumul care duce la mântuire şi spre întâlnirea în veşnicie cu AtotBunul Domn Iisus Hristos.
  Acum, când avem de-a face cu erezia ecumenistă, erezie despre care încă oamenii nu conştientizează că este erezie, trebuie ca toţi cei cu sfântă nelinişte pentru dreapta credinţă să îi păzim pe oameni să nu se molipsească de erezie, prin toate mijloacele care ne sunt la îndemână îngăduite de Atotmilostivul Dumnezeu, iar pentru suferinţele, pentru crucea pe care o purtăm în viaţa noastră, să Îi mulţumim lui Dumnezeu, căci aşa El ne fereşte de a iubi lumea aceasta. Căci dacă cineva iubeşte lumea aceasta, atunci urăşte pe Dumnezeu (I Ioan. 2, 15), ne spune Sfântul Ioan Teologul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)