NOU!!! Părintele Elpidie despre „pentarhia întunericului”, apostazie, revolta naturii și intervenția minunată a lui Dumnezeu

ÎNTREBAREA 1

Părinte, acum în ultima vreme le cereți tuturor părinților care au copii mici să-i facă să se roage pentru țara noastră, dar și pentru întreaga lume. Există un motiv special pentru tine să faci asta?

Da, copilul meu. Patria noastră se află în prezent în centrul unei mari și ostile energii care amenință să o distrugă. Într-un timp foarte scurt de acum, cu toții îi vom vedea pe falșii noștri prieteni umilindu-ne patria și forțând într-o contracție teritorială. Prin legile internaționale obligatorii vor încerca să-i fure bogăția. Vor pune mai întâi o lesă în jurul gâtului ei, ca niște câini, și apoi o vor trage după cum vor și unde vor. Cu amenințări, vor forța liderii noștri politici și ecleziastici să folosească metode de reprimare extremă a oricărei libertăți politice și religioase personale, pentru a reuși planurile lor satanice.

ÎNTREBAREA 2

Cum vor accepta acest lucru liderii noștri politici și ecleziastici?

Din păcate, ei cedează ușor și fără reacție, deoarece toți cei care ne luptă, acționează conform ordinelor „pentarhiei” întunericului care controlează în secret întreaga planetă. Toate guvernele lumii sunt doar pioni ieftini ai puterii lor mondiale.

ÎNTREBAREA 3

Ce este această „pentarhie” a întunericului?

Grupuri cu structură familială, care posedă o bogăție de neconceput, motiv pentru care controlează complet economia mondială. Toate băncile sunt sub autoritatea lor și, în consecință, toate statele care împrumută de la ei. Aceste cinci grupuri sunt loiale lui Eusfor (Lucifer, aducătorul luminii! – n.n) și planurilor sale, motiv pentru care sunt grupul secret care conduce finanțarea, promovează și dirijează fiecare alegere satanică a tatălui lor Lucifer. Ei au un control complet asupra politicienilor, oamenilor de știință și a tuturor formelor de mass-media, precum ziarele și rețelele de radio, cu care controlează masele.

Scopul lor final este de a subjuga umanitatea prin sănătate, alimentație etc. Patria noastră, datorită poziției sale geografice importante, care unește estul și vestul este o lucrare importantă în atingerea obiectivelor lor. De multe ori, până acum, au vrut să o distrugă, dar forțele spirituale care ne păzesc patria și o protejează nu au permis-o.

ÎNTREBAREA 4

Care sunt forțele spirituale care ne protejează patria?

Este, în primul rând, credința profundă pe care o au aproape toți grecii în adevăratul Dumnezeu (Hristos – n.n) și în Preafericita Sa Mamă, Maica Domnului, care nu permite lui Eusfor și echipei sale de conducere pământească să-și realizeze planurile satanice. Numeroasele Liturghii Divine zilnice care au loc, copilul meu, pe întreg teritoriul patriei noastre, unde oamenii primesc Trupul și Sângele lui Hristos, nu permit spiritului lui Eusfor să infecteze complet această țară și locuitorii ei. Sunt scut de protecție împotriva tuturor relelor din jurul patriei noastre.

Evlavia grecilor și dragostea lor pentru Dumnezeu a fost întotdeauna o mare forță spirituală care respinge planurile satanice. Familia creștină greacă nu a lăsat mult loc lui Satana pentru a realiza ceea ce își dorea. Dar odată cu intrarea noastră în Europa creștină dominată de Satan, totul s-a schimbat. Falsa prosperitate a înșelat aproape pe toată lumea. Am respins tot ceea ce ne-a făcut puternici din punct de vedere spiritual și am acceptat treptat tot ce ne-a aservit în plasele satanice. Apostazia de la Dumnezeu și adevăr începuseră să devină realitate. Legile antihristice au fost adoptate cu ușurință, practicile imorale au fost acceptate și, în numele așa-numitei iubiri, am considerat-o corectă și greșită pentru Biserică și Hristos.

Toate acestea au avut consecința expulzării din sufletele noastre, dar și din patria noastră singura noastră forță care până acum ne-a protejat și a ghidat. Am expulzat treptat adevărata credință și odată cu ea Protectorul patriei noastre, Duhul Sfânt. Cât de triști sunt Hristos și Maica Domnului pentru această cădere spirituală a țării noastre!

Politicienii erau geloși pe gloria dușmanilor credinței și doreau să devină moderni Nero și Dioclețian. Au închis Bisericile și au interzis oamenilor să viziteze adevăratul Spital spiritual al sufletelor, să primească singurul leac neîntinat: „Sfânta Împărtășanie”, cooperând în planurile lor ilegale. Ei (păstorii – n.n), fie din teama puterii politice, fie seduși de denaturarea adevărului, se comportă ca niște păstori angajați. Ei coexistă cu puterea politică și, cu acordul lor, promovează și supun practicilor politice anticreștine, toate formele de moralitate și evlavie creștină. Ei își jignesc turma și trădează sfânta credință a Bisericii noastre. Ei vor fi alungați din inimile credincioșilor și judecați ca păstori nevrednici. Pe cont propriu, cu naivitatea noastră, am permis lui Satana să devină ghidul spiritual al patriei noastre. Acum trebuie să fim pregătiți să suferim consecințele cumplite ale alegerilor noastre greșite.

ÎNTREBAREA 5

Cum putem preveni aceste consecințe? Există vreo cale?

Desigur că există! Este pocăința. Recunoașterea greșelile noastre. Să ne cerem iertare lui Hristos și să ne schimbăm viețile. Dacă facem cu toții acest lucru, vom reactiva puterea extraordinară a Harului divin și vom preveni toate relele pe care Dumnezeu le are în vedere să le facem. Dar dacă ignorăm și disprețuim cererea Domnului nostru de pocăință și continuăm păcatele și patimile noastre, atunci numai noi îl vom lăsa pe Satana să ne rănească și să ne facă să suferim mult. Satana nu este milostiv, la fel ca și Domnul nostru. Urăște oamenii și vrea să-i distrugă. Mântuirea sau distrugerea noastră depinde doar de noi. Alegerile noastre vor determina viitorul țării noastre.

De aceea trebuie să ne rugăm pentru toți liderii țării noastre, politici și ecleziastici, deoarece propriile decizii, cu propria noastră toleranță și consimțământ, vor determina acestea. Să ne rugăm, așadar, ca politicienii să nu mai lupte cu Hristos cu nenorocitele lor legi anticreștine, care îi dau Satanei dreptul de a determina cursul acestei minunate națiuni. Să ne rugăm, dar și pentru conducătorii noștri ecleziastici, pentru ca aceștia să poată sta puternici și statornici în înălțimea minunată a funcției lor episcopale, astfel încât să poată conduce cu înțelepciune turma spirituală încredințată lor de Domnul nostru, pe adevăratele cărări divine ale cerului!

Dacă ne reînnoim cu toții credința și dragostea în Hristos, vom zădărnici toate planurile distructive ale dușmanilor patriei noastre, dar și reacția iminentă teribilă a naturii însăși la om nepocăit și încăpățânat.

ÎNTREBAREA 6

Cum va reacționa natura la nemulțumirea noastră?

Natura își recunoaște Creatorul și îl slăvește în fiecare zi cu comportamentul său armonios. Nu vedeți că toate stelele de pe cer, dar și cele de pe pământ, de pe uscat și de pe mare, ascultă ordinea și armonia, așa cum Dumnezeu a rânduit-o? Toată creația respectă, iubește și ajută pe om, să-și facă traiul pe pământ cât mai frumos și mai confortabil. Cerul frumos ne oferă lumina prețioasă ziua cu soarele și lumina noaptea cu stelele. Pământul dă fructele prețioase ale copacilor pentru hrana oamenilor și florilor aromele lor îmbătătoare. Izvoarele ne oferă apa prețioasă și aerul oxigenul necesar. Marea ne oferă din nou propria sa bogăție și diversitate de pești. Totul este în slujba celei mai importante creații a lui Dumnezeu, care este omul.

Natura, deși pare la prima vedere numai materială, totuși, sub influența divină, înțelege și reacționează la orice este benefic la om atunci când respectă, iubește și urmează poruncile divine. Ea reacționează, totuși, negativ, chiar violent, de fiecare dată când urmează distrugătorului vieții și conducătorul răului, Lucifer.

Natura nu acceptă cu ușurință infecția și schimbarea care există din lucrări și intervențiile omului, care, cu ajutorul inteligenței artificiale contaminează aerul, pomii fructiferi, plantele și toată apa cu nanoparticule de înaltă tehnologie.Toate acestea au consecințe distructive atât pentru natură în sine, cât și pentru oameni, care prin ceea ce mănâncă, beau și inspiră sunt transformați treptat în ființe mutante. Chiar și în starea vremii omul a intervenit, astfel încât să poată modifica și determina vremea așa cum crede el cel mai bine. Natura, copilul meu, a învățat să se supună și să acționeze numai pe baza poruncilor divine, astfel încât ordinea și armonia predomină. El este intolerant și reacționează adesea violent de fiecare dată când noi oamenii încercăm să devenim zei și determinăm legile naturii! Din acest motiv, omul se va confrunta foarte curând cu cea mai violentă reacție distructivă a naturii în ansamblu, în planurile sale prostești. Un semn al începutului revoltei totale a naturii va fi perioada de timp în care liderii creștini subordonați lui Eusfor vor îndeplini un mandat politic distructiv.

ÎNTREBAREA 7

Care va fi acest mandat politic?

Ei vor închide Bisericile și vor interzice participarea liberă și nestingherită a credincioșilor la sacramentul Sfintei Liturghii, astfel încât aceștia să nu primească Trupul și Sângele atotputernicului lor Creator. De asemenea, ei nu vor permite tuturor creștinilor să celebreze în mod liber marea sărbătoare a Bobotezei și preoților să sfințească oamenii, natura, câmpurile, animalele, casele, apele potabile și săratul mării cu marea sfințire a Epifaniilor. Reacția naturii la această energie nelegiuită a liderilor dominați de Satana va fi atât de violentă și distructivă încât chiar și cei care ne înspăimântă acum se vor teme excesiv de ceea ce urmează. Bolile noi incontrolabile la oameni, bolile la copaci și plante, apele poluate, erupțiile vulcanice și apariția unora noi, ascunse, vor semăna frica și teroarea. Cutremurele vor fi urmate în unele locuri de o scufundare puternică, care va schimba chiar și structura pământului. Vremea va fi acuzată că a înnebunit, din cauza numărului de schimbări terifiante și a acțiunilor sale distructive. Prognozele meteorologice vor fi infirmate, iar culturile vor fi distruse. Foamea, setea și boala vor domni.

„Doamne, miluiește-ne”, va striga toată lumea, dar fără a avea încă puterea de a se pocăi sincer, pentru a-și mărturisi greșelile și a se întoarce la Hristos. Viitoarele războaie vor aduce panică și tristețe globală, deoarece armele care vor fi folosite vor fi complet noi și complet distructive. Națiunile vor fi distruse, iar unele dintre ele vor dispărea complet. Unii vor râde de ceea ce spunem acum, iar alții îi vor acuza că sunt o figură a imaginației lor. Dar cât de prudenți vor fi ei când începe răul ireversibil? Nu este mai bine, în loc să lupți cu Dumnezeu și să-i infectezi Creația, să te pocăiești și să îndepărtezi răul care a fost pus în mișcare?

ÎNTREBARE 8

Ce se va întâmpla cu țara noastră?

Țara noastră trebuie să se confrunte imediat cu o problemă mare și serioasă. Acest lucru provine din deciziile luate de „pentarhia întunericului” pentru țara noastră și din evoluțiile pe care le-a planificat pentru această perioadă de timp. Chiar și unii lideri ecleziastici, care, cu bună știință sau fără să știe, vor contribui la promovarea, accelerarea și executarea deciziilor lor prestabilite.

Distrugerea economiei grecești, fragmentarea suveranității teritoriale a țării noastre și interceptarea bogăției sale maritime, precum și modificarea identității noastre naționale și ecleziastice, sunt obiectivele lor principale. Măsurile dure impuse pentru presupusa protecție împotriva pandemiei, cu încarcerarea cetățenilor și răspândirea continuă a fricii de moarte la televizor, au fost, copilul meu, instrumentul cel mai convingător și opresiv împotriva poporului în vederea realizării planurilor satanice. Astfel, în ceea ce privește țara noastră, nu este nevoie să fi profet pentru a înțelege că toți cetățenii acestei țări nu vor rezista mult timp, decât dacă își dau seama de capcane și reacționează. Liderii politici au decis să extermine cetățenii acestei țări minunate, dar de încredere, privându-i de cel mai important bine pentru sănătatea umană, care este oxigenul. Ne pun botnițe, ca și noi pe câini și urși, ca să nu vorbim, să nu respirăm și să nu reacționăm. Rezultatele catastrofale vor fi în curând vizibile pentru toți cei care, în loc de oxigen, au inhalat mult timp periculosul dioxid de carbon de care doar plantele au nevoie ca să crească.

O economie complet devastată va crea armate de șomeri care vor începe să se angajeze într-o violență fără precedent pentru a le asigura supraviețuirea. Guvernele în alternanță nu vor putea să guverneze. Rafturile supermarketurilor vor fi goale de alimente, iar soldații vor păzi farmaciile. Datorită marii foamete care se va răspândi în toată Grecia, vom avea și un război civil de scurtă durată. Se vor produce violențe fără precedent și ciocniri sângeroase. Cetățenii revoltați și devastați financiar vor ataca politicienii și vor comite acte de violență împotriva lor, deoarece vor fi considerați trădători și responsabili pentru toate situațiile proaste. Anarhia va prevala pentru scurt timp, forțând armata să intervină. Militarii vor domni o vreme până când vor preda puterea unui grup patriotic remarcabil, care va întreprinde sarcina dificilă de restaurare

În această perioadă dificilă a patriei noastre, dușmanii externi o vor ataca și vor încerca să realizeze restrângeri teritoriale. Blocada navală care va fi impusă insulelor noastre, va întrerupe aprovizionarea fără probleme a țării și panica lumii va ajunge la extremele sale. Această panică va circula deja printre oameni, din cauza unui vulcan ascuns al mării care va fi activat și cu cutremurul pe care îl va provoca, va zgudui pământul distructiv, dar și egoismul liderilor trădării patriei noastre îndelung răbdătoare. Foamea va atinge apoi vârful și va deveni cel mai rău coșmar. Din fericire, toate acestea vor dura doar pentru un timp foarte scurt. Pocăința adevărată și convertirea lumii la Dumnezeu vor aduce noi evenimente. Noua conducere care va apărea, îl va iubi pe Dumnezeu și va lupta pentru binele grecilor. Între timp, vechea conducere va fi expulzată și pedepsită ca exemplu. Grecia se va îndepărta de falșii săi prieteni europeni și va trasa o direcție politică complet nouă, conform obiceiurilor și tradițiilor acestei țări binecuvântate.

ÎNTREBAREA 8

Ați spus că „pentarhia întunericului” a lansat câteva evenimente care ne vor afecta? Care sunt acestea?

„Pentarhia întunericului” se grăbește să schimbe violent lumea pentru a-l pune în funcția de președinte al puterii sale mondiale actuale pe cea pe care a ales-o deja. El nu va fi acest adevărat Antihrist, ci un precursor al lui.

El există deja, îl slujește pe Lucifer și va fi cel care va provoca acum o serie dintre cele mai mari catastrofe din lume. Există multe domenii în planurile sale pe care va trebui să le distrugă mai întâi și, apoi, cu repornirile planificate, care îi vor servi planurilor satanice, va încerca fără succes să subjuge complet națiuni întregi. Aceste sectoare includ economia, sănătatea, alimentația, războiul și multe altele. Războaiele care au început cu mult timp în urmă, precum cel din Siria, au fost doar începutul. Pandemia este propriul său monstru. Catastrofa financiară globală este propria sa realizare. Acum, el și personalul său se pregătesc pentru culminarea războiului mondial prin accelerarea proceselor relevante.

„Pentarhia întunericului” va provoca o prăbușire fără precedent a tuturor statelor, astfel încât cel care a avut alege. Conflictul tuturor statelor între ele va fi inevitabil. Hățurile puterii mondiale pe care America le-a deținut până acum se vor schimba din mână. Evenimentele geologice terifiante vor contribui la această schimbare. Supraviețuirea globală va fi perturbată, iar spectrul sărăciei absolute, al foamei, al setei și al bolilor va acoperi întreaga planetă.

Cu toate acestea, tot ceea ce Eusfor și toiegele sale pământești pregătesc pentru supremația Noii Ordini a lucrurilor nu vor avea succes în acest moment și vor fi în cele din urmă distruse, deoarece Dumnezeu încă nu îngăduie. Singurul lucru în care vor reuși va fi o catastrofă globală fără precedent la toate nivelurile.

Inevitabil, vom suferi în Grecia, dar nu ca restul. Pocăința și apropierea nouă a tuturor de adevărata credință a lui Hristos va crea în mod miraculos un scut uimitor de protecție și îngrijire a lui Dumnezeu pentru cetățenii creștini rămași din această țară binecuvântată.

După sfârșitul acestei mari încercări mondiale țara noastră va deveni cea mai binecuvântată țară de pe planetă. Granițele sale vor crește și vor răspândi adevărata credință a lui Hristos în întreaga lume. Misiuni mari ale unei adevărate credințe ortodoxe se vor răspândi până la marginile pământului. ,,Pentarhia întunericului” va fi suferit de la Dumnezeu una dintre cele mai mari și mai puternice înfrângeri umilitoare. Oamenii se vor apropia din nou de Hristos și vor dori să afle mai multe despre el și despre Sfânta Sa Evanghelie. Va fi momentul în care Evanghelia lui Hristos va fi propovăduită întregii lumi. Marele „conducător” politic și spiritual, care va conduce restaurarea spirituală și politică a patriei noastre, va ridica la puterea politică și ecleziastică oameni care îl vor iubi pe Dumnezeu și pe oameni. Acei oameni ecleziastici care L-au trădat pe Hristos cu toleranța lor păcătoasă și supunerea față de legile satanice ale politicii vor fi expulzați și pedepsiți sever și exemplar.

Pacea și liniștea lumii se vor întoarce pentru o vreme. Oamenii vor avea acum cunoștințele și experiența potrivită despre ceea ce se va întâmpla dacă vor avea încredere din nou în toți cei care i-au adus în această poziție tragică. Bineînțeles, Eusfor nu va înceta să pregătească noi planuri pentru a-și face visul să devină realitate. Adică să conducă întreaga lume, prin propriul său „fiu”, Antihrist. Oamenii vor fi obligați să aleagă din nou. Cu toate acestea, responsabilitatea va cădea acum numai pe omul însuși. Cu toate acestea, va trebui să ne sporim încrederea în Dumnezeu un pic mai mult, astfel încât, ca niște copii în brațele Lui, să nu ne fie frică de nimic. El va întreprinde în multe moduri minunate să ne protejeze de orice rău.

ÎNTREBAREA 10

Tot ce ne-ați spus este foarte șocant. Noi, oamenii obișnuiți, acum, în afară de pocăința noastră, ce altceva putem face?

Este adevărat că noi, oamenii obișnuiți, nu putem face altceva decât să ne pocăim, deoarece nu avem puterea de a interveni în deciziile guvernelor noastre. Dar avem o armă puternică împotriva lui Satan, care îl înspăimântă și pe care, dacă o folosim chiar și acum, multe dintre planurile sale vor fi slăbite, iar altele cu mare dificultate vor merge mai departe.

ÎNTREBAREA 11

Ce este această armă?

Ei sunt micii noștri copii nevinovați. Noi, adulții, cu răutatea și răutatea noastră, chiar și atunci când ne căim de greșelile noastre, suntem vulnerabili la puterea lui Satana din cauza egoismului și răutății noastre. La copiii nevinovați, aceste două păcate nu există. Simplitatea și inocența copilărească a acestor îngeri îl fac pe Satan foarte slab în a-și putea acționa puterile satanice. De aceea urăște prea mult copiii și încearcă să-i infecteze cu tot felul de viclenii. La urma urmei, Hristos Însuși nu ne-a spus să devenim ca niște copii mici, dacă vrem să intrăm în Împărăția Cerurilor? Cu toții trebuie să folosim această mare armă împotriva lui Satan, care este „rugăciunea copiilor mici”.

Da, rugăciunea copiilor mici împreună cu pocăința noastră este o putere foarte mare, care poate răsturnați multe planuri distructive ale lui Lucifer și ale adepților săi. Rugăciunea pentru copii este singura care urcă ușor, ca buna mireasmă, la tronul lui Dumnezeu și se aude imediat. Dacă, atunci, îmbinăm propria noastră rugăciune și pocăință cu rugăciunea copiilor mici nevinovați, fiți siguri că, chiar dacă nu putem opri răul, îl putem atenua, dar, de asemenea, putem face o armură puternică de protecție pentru noi înșine. Părinți, începeți să vă rugați împreună cu copiii voștri și spuneți următoarea rugăciune cu ei:

„Dumnezeul inimilor noastre și Multmilostive Doamne, mântuiește patria noastră și lumea întreagă de fiecare rău pe care Satana vrea să ni-l facă. Salvează-ne sufletele de otrava lucrării celui rău și întărește-le cu Duhul propriei Tale iubiri. Trimite Duhul Tău Cel Sfânt să ne acopere cu Harul Său și să luptăm împotriva duhului rău al lui Satana. Sângele Domnului nostru Iisus Hristos, care s-a vărsat pe Cruce pentru noi și pentru păcatele noastre, să fie fi puterea noastră în războiul împotriva lui Satana. Ascultă, Doamne, îți cerem, simpla noastră rugăciune ca, numai pe Tine să Te iubim, numai în Tine să credem și Ție să ne închinăm, Singurului Dumnezeu, Tatăl inimilor noastre”.

Părintele Elpidie Vaianakis

7 ianuarie 2021

https://pnevmatikesdrosostalides.blogspot.com/2021/01/blog-post_7.html

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

7 comentarii la “NOU!!! Părintele Elpidie despre „pentarhia întunericului”, apostazie, revolta naturii și intervenția minunată a lui Dumnezeu

 1. Pâinea sau Crucea?
  Observând cum tuturor cultelor li se cere să îndemne lumea să se ,,vaccineze”, consider că e normal să ne punem trei întrebări:
  1. Ce sunt aceste vaccinuri?
  Iată ce aflăm dintr-un rezumat al unui videoclip în care ni se prezintă rolul pandemiei:
  ,,Rezumativ, clipul vorbeste despre transhumanism, adica despre trecerea de la omul actual (homo sapiens, omul 1.0), la omul “îmbunătățit” genetic sau prin bio-tehnologie, la omul re-editat (homo deus, omul 2.0). In clip se vorbeste despre vaccinul celor de la Moderna, o companie de biotehnologie care lucreaza la primul sau vaccin, bazat pe ARN modificat genetic, odata cu care in corpul omului nou-normal se vor introduce o enzima cu nume ciudat – luciferaza, cu rol de marker identitar, si niste nanoroboti – hydrogel, cu rol de conexiune permanenta la centrul de control si supraveghere operat de proprietar. In clip se vorbeste, de asemenea, de implicarea armatei americane in proiect (prin DARPA) si de obligativitatea vaccinarii sub pretextul neutralizarii covid-19.” (https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/)
  2. Se acordă cu adevărat importanță sănătății noastre sau se urmărește un alt scop?
  Fiecare creștin este dator să se informeze, dar se pune problema selectării informațiilor și a evitării manipulării mediatice. Conform afirmațiilor unor cercetători, serul din vaccinul care se dorește a ajunge la toți locuitorii Planetei conține hydrogel care este, de fapt, un cip care se solidifică după injectare și care poate fi dirijat oriunde în corp.
  .https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)
  Ținta este, bineînțeles, creierul! Pierzându-și independența gândirii, după conectarea sa la tehnologia 5G, omul cipuit prin vaccinare cu nanoboți, nu mai poate aspira spre mântuire, așa cum ne avertizează cuvintele Apocalipsei.
  9. ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
  12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.” (Apocalipsa 14)
  Așadar, pe lângă despărțirea de Dumnezeu, așa cum reiese din acest citat, cei vaccinați pot avea multe surprize neplăcute după conectarea lor la 5G în vederea controlului total!
  3. Doresc aceste culte mântuirea oamenilor sau îi tradează?
  Încă din secolul al XiX-lea asistăm la o luptă din ce în ce mai fățișă împtriva lui Hristos prin promovarea păcatului și a iluziei că omul este absolut independent și că se poate descurca singur, fără Dumnezeu! Sfinții Părinți ne spun că, dacă omul alungă prin păcate ori prin ateism Duhul Sfânt, el nu rămâne absolut independent, ci în inima lui se cuibăresc duhurile rele care-l indeamnă să lucreze împotriva poruncilor evanghelice (iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui). În secolul al XX-lea, în unele părîi ale lumii s-a creat comunismul ca să-L nege pe Dumnezeu. Atunci am fost sărăciți spiritual prin întemnițarea și uciderea a mii de oameni cu viață sfântă. Aceștia și-au sfințit sufletele marturisindu-L pe Hristos și devenind mucenici. În alte părți ale lumii, s-a luptat împotriva lui Dumnezeu prin promovarea păcatului, care-L îndepărtează pe Duhul Sfânt din inima omului. Păcatele și patimile au atras lumea în secte și erezii și au dat drepturi necuratului asupra lumii. În plus, s-a trecut la politizarea vieții spirituale prin înființarea Consiliului Mondial al Bisericilor.
  La o simplă căutare pe Wikipedia, am găsit următoarele informații:
  ,,Consiliul Mondial al Bisericilor a fost înființat la 23 august 1948 și este de atunci organul central al mișcării ecumenice.(…)Biserica Ortodoxă Română a aderat la Consiliul Mondial al Bisericilor în anul 1961, împreună cu Biserica Evanghelică de Confesiune Augustană din România. (…) Reprezentantul BOR în Consiliul Mondial al Bisericilor în anii 1970 și în anii 1980 a fost mitropolitul Antonie Plămădeală, care la vremea respectivă avea gradul de colonel de Securitate, potrivit mărturiei lui Mircea Dinescu.[2] ” (https://ro.wikipedia.org/wiki/Consiliul_Mondial_al_Bisericilor)
  Faptul că Biserica Ortodoxă Română face parte din Consiliul Mondial al Bisericilor reprezintă un act de trădare a ortodocșilor care mărturisesc în Crez: ,,Cred (…) în Una Sfantă Sobornicească și Apostolească Biserică”, adică se bucură de cele Șapte Taine în vederea mântuirii. În loc să se pună accent pe mântuirea lumii, s-a trecut la nivelarea religiilor, iar ortodocșilor li s-a cerut mereu să cedeze. Astfel, în 2016, la Sinodul Panortodox din Creta, s-a semnat un document prin care celelalte confesiuni sunt numite tot ,,biserici” și sunt puse pe același plan cu Ortodoxia. Aceasta este, însă, o erezie care se numește ECUMENISM. De atunci putem vorbi despre o trădare a Ortodoxiei și despre o militarizare a vieții spirituale, adică preoții și ierarhii primesc ordine de la Consiliul Mondial al Bisericilor, iar cei care nu se supun au de suferit. De aceea, în ciuda oricăror provocări, trebuie să ne adunăm în jurul preoților care sunt dispuși să sufere pentru Adevăr și să dorim ca Hristos să învingă în sufletele noastre!
  Hristos va învinge prin cei care vor face voia Sa și nu se vor lăsa modificați genetic, manipulați și controlați de la distanță prin nanotehnologia introdusă prin vaccin, ci se vor lipi cu toată ființa de El! Vaccinurile venite acum în România sunt cu ARN-mesager și sunt de la Pfizer-Biontech!

  https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/
  Însuși Hristos ne spune,,Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” (Matei, cap. 18, vs. 7)Smintelile au început deja, iar profeția Părintelui Justin ( ,,Veți fi vânduți de păstorii voștri”) se împlinește deja: https://ortodoxinfo.ro/2021/01/07/video-calinic-al-argesului-in-stare-de-ebrietate-profunda-face-propaganda-pentru-vaccinul-covid/
  De asemenea, Hristos ne îndeamnă:
  ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28).
  Deși se pune problema restrângerii unor drepturi ale celor nevaccinați, acest ierarh se preface că nu știe de existența acestor versete:,,Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” (Apocalipsa, 13, vs. 16-18)
  Acesta este un indiciu că ne aflăm în plină Apocalipsă. Decodificarea informațiilor din nanoboți se bazează pe 666! Iar pentru Sistem, numele de Botez este înlocuit cu un număr! Există și ,,vaccinuri” care se pot aplica pe mâna dreaptă. Acceptarea modificării genetice a omului reprezintă o ofensă gravă adusă lui Dumnezeu întrerupând relația firească dintre Dumnezeu și om. Dacă omul nu vrea să se îndumnezeiască, atunci, prin această modificare genetică, se va demoniza! Dacă Hristos a dat posibilitatea oricărui păcătos să se mântuiască, acest sistem antihristic îi ia acum această posibilitate și îl obligă în curând să se închine lui Antihrist. Acum culegem roadele îndepărtării de Dumnezeu. Cei care vom refuza pecetea antihristică trebuie să avem spirit de jertfă și să-L mărturisim pe Hristos asemenea sfinților din primele veacuri creștine, să ne despătimim, să ne plângem păcatele și să ne rugăm neîncetat având mereu pe buze rugăciunea inimii. Să avem curajul să spunem că refuzăm acest ,,vaccin”, deoarece ne desparte de Dumnezeu! Rugăciunea stareților de la Optina e fost creată exact pentru aceste timpuri cănd ni se cere să alegem între Dumnezeu și necuratul, între pâine și Cruce:
  ,,Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, păzeşte-ne de înşelăciunea vicleanului Antihrist, a cărui venire se apropie, şi ne izbăveşte de toate uneltirile lui. Acoperă-ne pe noi şi pe toţi dreptmăritorii creştini de mrejele lui cele viclene, in tainica pustie a mântuirii Tale. Nu ne lăsa pe noi, Doamne, să ne îngrozim de frica diavolească mai mult decât de frica lui Dumnezeu şi să ne depărtăm de Tine şi de Biserica Ta cea sfântă. Dă-ne, Doamne, mai bine să pătimim şi să murim pentru sfânt numele Tău şi Credinţa cea adevărată, decât să ne lepădăm de Tine şi să primim semnul spurcatului Antihrist şi să ne închinăm lui. Dă-ne nouă, zi şi noapte, lacrimi să plângem greşalele noastre şi îndură-Te de noi, Doamne, în ziua Înfricoşătoarei Tale Judecăţi. Amin.

 2. Un scenariu de film al teoriei conspiratiei pentru cei necredinciosi. Un real semnal de alarma pentru credinciosi, pentru cei care traiesc prin Hristos! Domnul sa ne intaresca pe toti in lupta aceasta ca sa putem urma/marturisi si in faptă Binelui! Toata Ortodoxia este atacata, toata Ortodoxia se poate ruga!Doamne miluieste-ne dupa voia Ta!

 3. Un scenariu de film al teoriei conspiratiei pentru cei necredinciosi. Un real semnal de alarma pentru credinciosi, pentru cei care traiesc prin Hristos! Domnul sa ne intaresca pe toti in lupta aceasta ca sa putem urma/marturisi si in faptă Binelui! Toata Ortodoxia este atacata, toata Ortodoxia se poate ruga!Doamne miluieste-ne dupa voia Ta!

 4. Văzănd că Patriarhia Română nu are nimic împotriva modificării genetice a creștinilor (care se face prin tehnologia bazata pe 666Î), despre care ni se spune în Apocalipsa, capitolul 13 s-o evităm, am redactat acest comentariu sub formă de scrisoare. Poate ajunge cumva și la destinatar.

  Dragă Patriarhie!

  Mă adresez așa în calitate de fiică a Bisericii Ortodoxe Române. Știu că misiunea ta este de a mă conduce spre mântuire și de a păstra dreapta credință. Te întreb cu îngrijorare ce se întâmplă cu tine de ceva timp încoace? O mamă, atunci când ia o hotărâre care privește întreaga familie, se sfătuiește cu membrii acesteia. Tu ai făcut abstracție de mine…

  În anul 1948 ai intrat în Consiliul Mondial al Bisericilor fără să mă întrebi… Am așteptat cu răbdare să văd câți eretici se întorc la Ortodoxie ca urmare a prezenței tale acolo. Zadarnic. Dumnezeu ți-a dat zece talanți ca să aduci rod bogat. Ce ai făcut cu ei? I-ai ingropat și tu în pământ? În loc să văd cum se întoarce lumea la Ortodoxie, am simțit că îți este din ce în ce mai rușine că ai Cele Șapte Taine și te arăți din ce în ce mai dispusă să le ajustezi după moda lumii, fără să mă întrebi…

  La Sinodul din Creta ce ai făcut? Ai spus că și celelalte confesiuni creștine sunt biserici. Chiar nu ți-a păsat de sufletele dornice de mântuire din toată lumea care nu au avut șansa unui Botez Ortodox? Era o bună ocazie să faci misiune ortodoxă, dar tu ai preferat ECUMENISMUL acum la modă! Plâng Toți Sfinții Mucenici și Mărturisitori văzând ,,isprava” ta! Și mai plâng când văd cum participi la ,,Săptămâna de rugăciune” alături de cei pe care ai fi avut datoria să-i catehizezi și să-I botezi ortodox!

  Iar acum? Acum ce vrei să mai faci? Să-mi vinzi SUFLETUL?! Fără să mă întrebi, firește! Te-ai luat de mână cu musulmanii, cu iudeii și cu catolicii, ca să prinzi mai mult curaj, să mă intimidezi, să-mi arăți că tu ești o forță, iar eu un vierme ușor de strivit… Împreună ați decis să suțineți o mârșăvie mondială ce se numește ,,vaccinare”.
  Văzând cum vrei să-mi vinzi și trupul și sufletul, am început să mă tem de tine și să mă întreb ce se întâmplă cu tine de te comporți ca o mama vitregă? Însuși Hristos îmi îndreptățește această teamă atunci când spune: ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28).
  De ce pui umărul la instaurarea orânduirii sclavagiste susținând că îmi aperi sănătatea?
  Cum poți fi de acord ca omul să fie pecetluit cu semnul fiarei și modificat genetic? Știi clar că toate ,,vaccinurile” au nanotehnologie. Știi foarte bine că hydrogelul din ,,vaccinuri” este un cip injectabil care poate fi dirijat oriunde în corp, iar ținta este creierul! Chiar îți dai binecuvântarea să mergem în iad cu toții? Dumnezeu mântuiește creația Sa, nu pe cea modificată genetic și pecetluită pe frunte ori pe mâna dreaptă!
  .https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)

  Îți mai las un material spre studiu.
  https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/
  Citește-l și pe acesta, poate așa vei înțelege pentru ce îți dai binecuvântarea!
  https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/)

  Chiar nu înțelegi că e în joc destinul acestui popor? Chiar nu mai ai nimic sfânt? Nici credință, nici Dumnezeu, nici apropiați? Chiar crezi că toți ai tăi vor fi proprietari de sclavi? Urmărește acest documentar și revino-ți!
  https://www.youtube.com/watch?v=WkQAXVxkmA0&feature=youtu.be
  Nu sprijini instaurarea orânduirii sclavagiste, căci vom suferi împreună. Această orânduire care se pregătește este antihristică, antiumană și demonică. Dacă nu vei înțelege la timp aceste lucruri, află că și pentru tine sunt scrise aceste versete:
  ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. ( Apocalipsa, cap. 14, vs. 9-11)”

 5. Staretul Tadei:

  Masonii se pregătesc să pună întreaga lume sub conducerea Națiunilor Unite sub conducerea unui singur om, Antihristul, pe care îl vor pune în funcția de „președinte” al ONU. Deocamdată, cea mai înaltă poziție la ONU este funcția de „secretar general”. Locul presedintelui ONU este vacant, ca sa fie ales primul si ultimul presedinte. Antihristul va fi ales presedinte ONU cand va veni vreamea pentru a fi domn al intregii lumi.Cand religiile lumii se vor uni definitiv atunci va fi ales presedintele Natiunilor Unite (ONU), stapanul lumii (Sfantul Lavrentie de Cernigov spune ca atunci cand vor alege un imparat a toata lumea, acela, el, este antihristul). Antihristul va fi primul si ultimul presedinte al Natiunilor Unite (ONU).
  Având în vedere că (masonii) au pătruns în toate pozițiile cheie – vor provoca o criză economica
  de proporții fără precedent, așa incat Marea Depresiune economica din anii 1930 va fi surclasata ca un copil mic. În viitoarea criză, valoarea tuturor monedelor de frunte din lume se va prăbuși și întregul sistem economic și financiar se va prăbuși. Acest lucru va duce la distrugerea economiilor tuturor țărilor, deoarece banii pentru economie sunt aceiași cu sângele pentru om. Acest lucru va crea haos fără precedent. Din acel haos, Antihristul va aparea pentru a „salva” lumea. Când auziți că criza economică a început peste tot în lume, atunci sa stiti ca venirea Antihristului este aproape.

 6. Observ cu tristețe cum problema vaccinării contra coronavirusului este tratată adesea cu o superficialitate înspăimântătoare chiar în Biserica Ortodoxă! Foarte puțini oponenți invocă motive religioase pentru a se opune vaccinării obligatorii. Nu mai scriu despre ierarhi și preoți care s-au vaccinat deja sau despre cei care îndeamnă lumea să se vaccineze!

  Dacă ne opunem vaccinării doar pentru că nu știm sigur dacă ne avantajează în plan lumesc, aceasta este o rațiune lumească ușor de combătut. Vine necuratul și enumeră avantajele lumești și ne dă peste cap toate argumentele lumești! El ne spune că putem vinde liniștiți, putem cumpăra fără nicio opreliște în timp ce ,,nebunii” care se opun vaccinării vor fi lipsiți de toate aceste drepturi. În plus, ne spune că după conectarea la inteligența artificială, vom fi,,ca Dumnezeu”! Nu ne spune despre problemele ce pot să apară după vaccinare anticipate in Apocalipsă, capitolul 14…

  Oare chiar nu există motive religioase suficiente pentru a ne asuma o mărturisire plăcută lui Dumnezeu? Oare e prea mult spus că acest modificator genetic venit în postură de vaccin ne desparte de Dumnezeu? Ne e frică sau rușine să facem o paralelă între descoperirile științifice și avertizările cuprinse în Apocalipsă, capitolele 13 și 14? De ce să nu ne gândim cu bucurie la răsplata despre care se vorbește în capitolul 15 al Apocalipsei, versetele 2-4, pregătită celor care vor birui ispitele pregătite de necuratul?
  ,,Şi am văzut ca o mare de cristal, amestecată cu foc, şi pe biruitorii fiarei şi ai chipului ei şi ai numărului numelui ei, stând în picioare pe marea de cristal şi având alăutele lui Dumnezeu.
  Şi ei cântau cântarea lui Moise, robul lui Dumnezeu, şi cântarea Mielului, zicând: Mari şi minunate sunt lucrurile Tale, Doamne Dumnezeule, Atotţiitorule! Drepte şi adevărate sunt căile Tale, Împărate al neamurilor!
  Cine nu se va teme de Tine, Doamne, şi nu va slăvi numele Tău? Că tu singur eşti sfânt şi toate neamurile vor veni şi se vor închina înaintea Ta, pentru că judecăţile Tale s-au făcut cunoscute.”

  Găsim argumente și în Vechiul Testament. De ce a izgonit Dumnezeu o întreagă ceată de îngeri din Cer? Din cauza trufiei. De ce l-a izgonit Dumnezeu pe Adam din Rai? Din cauza neascultării și a dorinței lui de a cunoaște mai mult:
  ,,Şarpele însă era cel mai şiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. Şi a zis şarpele către femeie: „Dumnezeu a zis El, oare, să nu mâncaţi roade din orice pom din rai?”
  Iar femeia a zis către şarpe: „Roade din pomii raiului putem să mâncăm;
  Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: „Să nu mâncaţi din el, nici să vă atingeţi de el, ca să nu muriţi!”
  Atunci şarpele a zis către femeie: „Nu, nu veţi muri!
  Dar Dumnezeu ştie că în ziua în care veţi mânca din el vi se vor deschide ochii şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscând binele şi răul”.
  De aceea femeia, socotind că rodul pomului este bun de mâncat şi plăcut ochilor la vedere şi vrednic de dorit, pentru că dă ştiinţă, a luat din el şi a mâncat şi a dat bărbatului său şi a mâncat şi el.
  Atunci li s-au deschis ochii la amândoi şi au cunoscut că erau goi, şi au cusut frunze de smochin şi şi-au făcut acoperăminte.” ( Geneza, cap. 3, vs. 1-7)

  Șarpele vine din nou asupra noastră ca să ne înșele vigilența. Ne spune că ne vindecă și că ne dă și nouă știință fără multă osteneală, ne spune că și noi vom fi ,,ca Dumnezeu” dacă ne conectăm la inteligența artificială!!! Cum să nu deosebim glasul șarpelui de glasul lui Dumnezeu?!

  Vedem că omenirea dorește din nou să fie ,,ca Dumnezeu”, dar nu prin cultivarea virtuții și a nepătimirii, ci printr-o trufie fără margini, sfidând poruncile divine. Așadar, omenirea nu are cum să fie decât ca îngerii căzuți. Dumnezeu ne avertizează să nu ne însemnăm cu 666 și ne dă niște repere clare. (Perechile de bare mai alungite dintr-un cod de bare dau după decodificare 666!) Ne spune că fără acest semn nu vom putea vinde sau cumpăra și că va trebui să alegem între avantajele materiale oferite de șarpe și fericirea veșnică oferită de Dumnezu.

  Pentru a putea fi conectați la inteligența artificială, avem nevoie de o identitate biometrică, de un număr în locul numelui de Botez! Asta inseamnă că, undeva în corp, vom purta un cod de bare mai mult sau mai puțin vizibil, iar enzima luciferaza va putea asigura acest deziderat din moment ce are rol de marker identitar! Iar nanoroboții vor asigura legătura cu proprietarul! Așadar, în locul unui Părinte Ceresc, vom avea un …proprietar! Mai pe scurt, vom fi sclavi! Șarpele nu vine acum să ne întrebe dacă ne lepădăm de Hristos, ci ne propune un vaccin în numele protecției noastre! După ce acceptăm vaccinul, știe el ce are de făcut. Dacă îi deschidem ușa să intre el în corpul nostru, să ne modifice genetic cum vrea, să ne controleze și chiar să ne fure identitatea lăsată de Dumnezeu, să nu ne mirăm de ce va urma!

  Câteva întrebări îmi stăruie în minte:
  – Un om modificat genetic de către om va mai fi recunoscut de Dumnezeu ca fiind zidire a Lui?
  – Ce comuniune va avea cel vaccinat cu Dumnezeu?
  – Dacă știm că în acest vaccin există celule umane provenind din prunci avortați, e sau nu e păcat să le primim?
  – Cum se vor raporta la Sfânta Împărtășanie cei vaccinați?
  – Nu cumva lupta împotriva Sfintei Împărtășanii se va accentua din aceste motive?

  Oare nu avem suficiente argumente teologice pentru a respinge acest modificator genetic care ni se impune ca fiind vaccin? Doar dacă ne lipim de Hristos cu toată ființa, asumându-ne orice risc pentru a fi împreună cu El, ne va recunoaște ca fiind ai Lui! Dumnezeu să ne ajute! Amin.

 7. Cele 5 grupuri-familii sunt in ordinea in care s-au manifestat pe scena istoriei: Rothschild, Warburg, Rockefeller, Morgan si Kissinger. Primele două si ultima sunt de origine evreiască. Celelate două sunt de origine britanică, masonică si implicit anti-trinitariană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)