Refuz botnița sclaviei noii ordini mondiale

Acest film este o mărturisire personală, o luare personală de poziție, față de un abuz inacceptabil al statului.
Refuz să port botniță pentru ca sclavii noii ordini mondiale, care au acceptat deja să își cedeze drepturile, să se simtă în siguranță în preajma mea.
Refuz botnița pentru că sunt sănătos și pentru că botnița îmi îngrădește drepturile cetățenești apărate de Constituție, inclusiv LIBERUL ACCES LA JUSTIȚIE, CARE MI-A FOST ÎNCĂLCAT DE DOUĂ ORI DEJA, DEȘI ART. 21 ALIN 2 DIN CONSTITUȚIE NU PERMITE ÎNGRĂDIREA ACESTUIA PRIN NICIO LEGE ȘI DE LA CONVENȚIA CEDO NU SE POATE FACE DEROGARE CU PRIVIRE LA EL.
Refuz botnița pentru că vreau să trăiesc liber și normal.
Refuz botnița pentru că SUNT LIBER, SĂNĂTOS ȘI NORMAL ȘI NU ACCEPT SĂ FIU MANIPULAT DE CRIMINALII ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII AI NOII ORDINI MONDIALE.
Refuz botnița pentru că doresc să trăiesc într-un stat de drept, nu în dictatura bunului plac, instaurată sub pretextul medical al COVID 19.
Îmi asum toate consecințele legale ale refuzului meu. PRIN REFUZUL MEU FĂCUT PUBLIC, NU INSTIG PE NIMENI SĂ ÎMI URMEZE EXEMPLUL, PENTRU CĂ LEGEA NU ÎMI PERMITE SĂ FAC AȘA CEVA, CI DOAR DECLAR PUBLIC POZIȚIA MEA ȘI FAPTUL CĂ ÎMI ASUM CONSECINȚELE ACESTEIA.
Dovada inutilității măștilor este dat de faptul că 98% dintre cetățeni le poartă, iar numărul raportat al infectărilor crește zilnic. No comment!

UPDATE:

La ora la care se publică acest film pe site, You Tube și Facebook au luat măsuri ca acest film să nu poată fi distribuit.

Facebook mi-a luat dreptul de a mai publica pe grupuri de două săptămâni, iar pe You Tube filmul nu mai este indexat între filmele mele, deși el poate fi vizualizat, ceea ce înseamnă că nu este încă șters.

I-am scris acest mesaj domnului Zuckerberg. Până acum rămân blocat. Niciun răspuns.

Nu știu dacă decizia aparține celor două siteuri direct sau dacă pe undeva au intervenit serviciile românești de control și cenzură. Vom vedea.

 

Citiți și:

Pentru că am refuzat masca și termoscanarea, Tribunalul Neamț mi-a refuzat accesul liber la justiție

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

3 comentarii la “Refuz botnița sclaviei noii ordini mondiale

 1. repet comentariul pe care l-am postat si pe alte bloguri ref acest subiect – afacerea MASCA, mai ales dupa vizualizarea pamfletului cu acelas nume – vezi link https://www.youtube.com/watch?v=ziAPh56EEg8&feature=emb_logo :
  …………luati-o pe fir si vedeti cine si ce organizatii au investit cel mai mult in nenorocitele astea de masti – ca sa nu mai vorbesc ca ii apuca pandalia-„pandemia” cel mai tare taman in POSTURILE bietilor crestini… Sau cei care au investit in „MASCA-RADA, aduna cu ..GRAMADA” trebuie sa-si recupereze macar…”investitia”, in caz ca nu reusesc sa-si atinga tinta ??? Ca, deh. presedintii de cruce rosie in colaborare cu ..vicepresedintii de …. semiluna rosie…, investesc la greu in aceste materiale , spre..”binele” poporului. .. , nu-i asa ??
  Uluitor, totusi, cum acest lucru ramane un subiect tabu…, Filmuletul pamflet realizat spune el ceva, dar tot nu atinge punctele cele mai nevralgice ale problemei …, actorii cei mai principali ramanand…:”mascati” in continuare….
  Mi-e lehamite, pur si simplu, de atata spectacol grotesc , , cum sub… MASCA.. „binelui” se tot cloceste MINCIUNA !!! Si daca nu se crede Adevarul, Hristos Domnul fiind dat deoparte , se va crede, inevitabil, minciunii ! Ce mare realizare ca s-a reusiti instituirea un regim dictatorial ??? Ni se tot dau procente, dar nimeni nu RELIEFEAZA MOTIVUL pentru care oamenii poarta masca ( cat la suta de frica bolii si cat la suta mai mult de frica amenzii ??) Nu ne sugruma cu mainile lor, ne sugruma, indirect, cu mastile lor, luandu-ne si stropul de aer abia respirabil. Dar ca vara, de la 40 de grade de afara intru transpirat in orice masina sau magazin si sunt obligat sa suport in spatele meu, de la aerul conditionat, un aer rece ca de gheata, care imi poate produce foarte rapid o pneumonie, sau iarna, cand in masinie de transport in comun se face o risipa nefireasca si nejustificata de caldura, caldura ce atinge, fara exagerare, temperaturile ridicate din toiul verii, incat esti obligat sa-ti dai cojocul jos ca sa nu curga transpiratia pe tine, pt ca apoi sa cobori din masina in gerul de afara, ud leoarca…, despre aceste anomalii de ce tac toti si nu iau masuri ca sa nu se imbolnaveasca omul ??? Sa fie , oare, toate intamplatoare, ca prea se potrivesc ??
  Sau ca sa mareasca si sa permanentizeze statisticile ce asa zis „co-vid” pe tot parcursul anului??? Nu mai continui, Trageti singuri concluzii ca le stiti si voi ca mine. Cum, dar, sa-L prigoneasca pe Domnul si pe noi nu ??!?… Bunul Dumnezeu, Preacurata Sa Maica si toti Sfintii sa ne ierte si sa ne aiba in paza Lor.. Un post binecuvantat, cu spor duhovnicesc.

 2. Ca suntem imbecili spalati pe creier, animale (nici animalele nu accepta asa usor botnita), fara credinta in Dumnezeu, in Iisus Hristos, ne-am invatat cu colivia, am uitat zborul.
  Cam asta inteleg eu din aceasta acceptare fara nici o cartire fata de „stapani”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)