NEURO INTERNET – religia demonică a Noii Ordini Mondiale

O stare de spirit paralizată înseamnă, de fapt, moartea lentă a psihicului. Unul dintre cei mai puternici viruși care provoacă o astfel de paralizie este frica. De ce ne este frică?

Cuvânt înainte: Ce se află în spatele pandemiei?

La Liturghia duminicală de acum două săptămâni, am citit un pasaj din Sfânta Scriptură, în care s- a vorbit despre vindecarea unei persoane paralitice, despre modul în care Mântuitorul a vindecat un om paralizat. Acest lucru m-a determinat să vorbesc despre paralizie într-un sens mai larg, în lumina evenimentelor care au loc la nivel mondial.

O stare sufletească paralizată înseamnă, de fapt, moartea lentă a acesteia. Unul dintre cei mai puternici viruși care provoacă o astfel de stare de spirit este frica. Sfinții Părinți au asemănat frica cu un fel de nebunie. Astăzi, o mare parte a umanității se scufundă în această stare de paralizie mentală.

Nu sunt o persoană care crede că nu există virusul și că problema pandemiei este umflată artificial. Dimpotrivă, sunt sigur că există o boală, care este foarte periculoasă și trebuie să depunem toate eforturile posibile pentru a ne proteja de ea. Cu toate acestea, am și un profund sentiment intuitiv că, în spatele pandemiei globale, există o schimbare de peisaj la scară globală. Scena în care au loc toate aceste permutări este ascunsă publicului de cortina coronavirusului. În timp ce toată omenirea împietrită urmărește cortina, în spatele acesteia se proiectează un nou software pentru modelul tehnocratic al ordinii mondiale.

Pandemia universală are o funcție importantă -aceea de a-i înspăimânta pe spectatori cât mai mult posibil.

Pentru că numai în acest caz maeștrii păpușari din Noua Ordine Mondială se pot baza pe oamenii care acceptă să trăiască conform noilor reguli. Prin urmare, mass-media are sarcina să înfricoșeze populația.

Am decis să ridic această problemă de maximă actualitate, deoarece este direct legată de problemele mântuirii sufletului, libertății personale, de dreptul la credință și viață în conformitate cu convingerile mele religioase. Acest lucru se aplică nu numai ortodocșilor, ci și reprezentanților altor credințe și chiar ateilor. La urma urmei, această problemă îi privește pe toți. În ce calitate ne vom continua existența pe Pământ – ca ființe umane libere sau ca mecanisme biologice impersonale?

Digitalizarea personalității

Nu se face o mare diferență dacă problema în sine se va găsi în buzunarul tău sau într-un smartphone. Deoarece utilizatorii acestui produs vor fi controlați de cel care deține software-ul. Digitalizarea personalității noastre a început, de fapt, nu astăzi și nu ieri. Cel puțin o generație și jumătate în urmă a trăit cu o anumită parte a conștiinței lor în lumea digitală. Mintea lor este strâns atașată de ecranele gadgeturilor și computerelor, fără de care nu se mai pot simți oameni cu drepturi depline.

O generație cu conștiință modificată intră în sinele propriu al cărei creier funcționează pe platforma algoritmului mașinii. Un astfel de creier va coexista armonios cu noul software care poate interacționa cu componenta psiho-emoțională a personalității lor.

Transformarea educației pe platforma de învățare online este, de asemenea, o parte integrantă a acestui program, care este implementat cu succes în carantină. Se va complica și mai mult astfel încât ulterior va fi denumită traiectorie individuală-digitală de învățare. Educația joacă un rol crucial prin formarea unei personalități digitalizate. Modifică codul cultural al națiunii, schimbând mentalitatea elevilor în direcția IT.

Religia Neuro internet

Astfel, elementele biologice ale Neuro internet sunt cultivate pentru a înlocui Internetul învechit. O persoană va deveni un element al unei rețele neuronale, creierul său interacționând cu un computer, folosind un software care va fi integrat în corpul uman prin intermediul unui cip. Neuroambientul va deveni o nouă comunitate umană și va fi subordonat unui singur centru de guvernare.

Tot ceea ce scriu poate părea pentru cineva un fel de sience-fiction, un rod al imaginației mele febrile, dar credeți-mă, nu este așa. Există suficiente dovezi factuale și științifice care indică planuri de implementare a noilor tehnologii care urmează să fie introduse în viața noastră în următoarele decenii. Toate sunt, de fapt, o foaie de parcurs pentru o perspectivă tehnologică globală. Ea se compune din mai multe etape.

Etape de implementare

Prima etapă prin care trecem acum este biometrică: sunt colectate date biometrice, aceste informații sunt citite și stocate și se creează o singură bază de date cu toți locuitorii planetei. În același timp, se lucrează pentru îmbunătățirea „hardware-ului” neuronet – prin citirea expresiilor faciale, gesturilor, mișcărilor, manifestarea biologică a emoțiilor, identificarea personală prin acces la distanță și așa mai departe. De asemenea, se desfășoară intens activități pentru a crea sisteme de informații care să proceseze nu numai date biometrice, ci și psiho-informaționale, adică gândurile, emoțiile și sentimentele noastre. Sarcinile de transmitere a neuroinformării asistate de calculator „creier-la-creier”, au fost deja rezolvate cu succes.

A doua etapă este crearea de interfețe neuronale care vor funcționa în interiorul corpului, controlând sistemul de susținere a vieții corpului uman și recrearea stărilor mentale ale unei persoane, necesare centrului de control. 

O rețea neuronală va permite oamenilor să schimbe nu numai gânduri, ci și stări mentale. Nevoia de a cunoaște limbi străine pentru comunicare va dispărea. Astfel, problema creată de Dumnezeu după căderea Turnului Babel, când oamenii au început să vorbească în diferite limbi, va dispărea. Omenirea va putea comunica liber, o persoană cu alta, ca parte a rețelei neuronale.

În general, în ambalajele sale publicitare, Neuro internet le promite oamenilor fructul cunoașterii, care le poate face viața „paradisică” fără a fi nevoie să plece de acasă.

A treia etapă este un Neuro internet îmbunătățit, care va fi capabil să proiecteze artificial diferite stări de conștiință, senzații mentale, să îmbunătățească memoria și să crească activitatea sistemului nervos. O personalitate umană va deveni o componentă dependentă a conștiinței sociale generale. Oamenii vor forma o singură comunitate neuronală. O ființă umană va înceta să existe ca o personalitate independentă de gândire liberă.

În timp ce oamenii se confruntă cu frica de blocare hipnotică, turnurile de comunicații 5G intervin activ la nivel mondial, deoarece viteza transferului de informații pentru noile tehnologii necesită noi standarde. Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că un număr imens de oameni de știință au mărturisit pericolul mortal al radiațiilor electromagnetice în standardul celei de-a cincea generații. În același timp, un proiect de inteligență artificială este dezvoltat simultan cu proiectul Neuronet, în care sunt investiți bani mulți.

Ideea strategică a posibilității de a gestiona umanitatea dintr-un singur centru s-a născut cu mult timp în urmă. Cu mult înainte de fascismul german, Cabala, masoneria și tot felul de tendințe oculte au mărturisit această idee. Sarcina cheie a gnosticilor a fost împărțirea umanității în câțiva aleși și marea masă fără chip.

Acest plan a fost elaborat de secole și poate de milenii. Trecerea de către omenire prin diverse formațiuni socio-economice a constituit avansarea cu pași mici către acest scop final. Introducerea unui echivalent monetar unic, renunțarea la agricultura de subzistență, distrugerea tradiției vechi de secole a muncii în familie și multe altele sunt, de asemenea, repere pe calea către deplina, nelimitata, absoluta putere, din punctul de vedere al diavolului, exercitată asupra fiecăruia în parte și asupra tuturor ființelor umane.

Acum, pandemia face posibilă desfășurarea de exerciții la scară largă pentru a stabili controlul asupra mișcării maselor mari de oameni, izolarea și supravegherea stării lor mentale. Serviciile speciale elaborează o metodologie pentru detectarea (prin intermediul telefoanelor mobile) a concentrării unui număr mare de persoane într-un spațiu mic etc. Toate acestea sunt mici exerciții de antrenament care vizează implementarea viitoarelor proiecte grandioase. De exemplu, programul „Orașul inteligent”, care a fost deja anunțat pentru viitorul apropiat, va permite crearea oricărei metropole de mare importanță într-un lagăr de concentrare a prizonierilor, cu reguli stricte de control global asupra fiecărui rezident.

Astăzi suntem, de asemenea, în pragul introducerii unor tehnologii de masă, independente de om, cărora li se vor da puteri enorme de guvernare a statului.

Care este scopul stăpânilor Neuro internet

Întregul sistem va deveni posibil cu o singură condiție – transformarea voluntară a conștiinței umane.

Neuro internetul nu are nevoie de cei care sunt capabili să gândească independent; persoanele cu gândire critică și, mai ales, cu convingeri puternice religioase sunt periculoase pentru sistem.

Neuro internetul este un sistem de dezumanizare a unei persoane care nu ar trebui să aibă principii morale, conștiință, ca orice mașină care nu le poate avea.

Scopul final al Noii Ordini Mondiale este de a transforma o persoană într-un neurohibrid cu elemente ale tehnologiei artificiale, gândire colectivă bazată pe inteligență artificială și cu unele elemente reziduale ale biologiei umane.

Vedem astfel cum funcționează spălarea creierului în masă a oamenilor de către mass-media, așa cum este exemplificat de diferitele revoluții ale orașelor mici, când o „minte tulburată a conștiinței populare colective a început să fiarbă” imediat după ce o mână invizibilă a apăsat butonul „play”. Putem vedea doar vârful unui aisberg când o mare parte a oamenilor ar căuta să verse sângele următorului dușman al bunăstării lor. Dar nu putem vedea nici tehnologia, nici pe acei păpușari care controlează cu pricepere oamenii, ordonându-le să urască pe cei pe care i-au marcat.

Tehnologiile Neuro internetului fac posibilă pătrunderea nu numai în adâncul conștiinței, ci și în subconștient. Orice face o astfel de persoană, va fi întotdeauna convinsă că o face din propria sa voință și nu pentru că experții tehnologi externi i-au impus-o. Astfel, astăzi este posibil să controlăm orice stat din exterior fără a-l cuceri cu tancuri. Cei care stăpânesc mass-media vor deține întreaga putere. Mai mult, această putere se va deplasa la un nivel mai profund, orientat individual, cu ajutorul noilor tehnologii.

Astăzi, în același scop, legăturile tradiționale de familie sunt rupte în întreaga lume și sunt promovate noi modele de relații de familie. Toate acestea sunt verigi ale unui lanț, al cărui scop final este Noua Ordine Mondială, care va conduce cu ajutorul Rețelei Neuronale.

În prezent, nu atât de mult virusul este înfricoșător, cât războiul care a fost declarat întregii umanități și al cărui vestitor este. Scopul acestui război este distrugerea libertății noastre, demnitatea personalității noastre, asemănarea noastră cu Dumnezeu. Tocmai în acest scop se creează atmosfera socială care însoțește măsurile actuale de carantină: frica, cea mai mare escaladare posibilă a sentimentelor de panică, inocularea unui sentiment îngrozitor de spaimă. Toate acestea, de fapt, sunt atât o dezvoltare a noilor tehnologii pentru controlul conștiinței, cât și un instrument pentru schimbarea conștiinței individuale a celor care intră în aria de acoperire a acestor tehnologii.

Ce ar trebui să facem?

 1. Înțelegeți ce se întâmplă. A fi prevenit înseamnă a fi pregătit. Abilitatea de a vedea, de a oferi o evaluare spirituală a evoluțiilor va ajuta la găsirea răspunsului la întrebarea ce trebuie făcut într-o asemenea situație.
 2. Nu vă fie frică, deoarece frica este arma principală a diavolului, care transformă o persoană într-un om nebun. Amintiți-vă că Dumnezeu nu-și părăsește turma în necaz. „Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până la urmă, acela se va mântui” (Marcu 13, 13).
 3. A păstra comuniunea cu Dumnezeu, a-I fi credincioși până la moarte, a trăi conform Poruncilor Divine, oricât ar fi de greu și de complicat. Rugăciunea neîncetată este o geamandură de viață care nu vă va permite să vă înecați pe măsură ce nebunia și panica generală se adâncesc.

Indiferent de modul în care evenimentele din această lume se amplifică în continuare, creștinul nu are motive să fie descurajat. Hristos a Înviat, ceea ce înseamnă că ultimul cuvânt va fi al Lui.

Dumnezeu nu este doar Creatorul nostru, ci și Tatăl nostru. Dacă noi, simpli oameni păcătoși, nu ne părăsim niciodată copiii, lăsându-i în voia sorţii, cu atât mai mult, Dumnezeu nu ne va părăsi niciodată.

Iar Cel care a spus: „Eu cu voi sunt în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin.” (Matei 28, 20) va fi întotdeauna alături de noi și nu va permite să suportăm mai mult decât putem îndura.

Protoiereu Igor Riabko

Neuronet – a demonic religion of the New World Order

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

2 comentarii la “NEURO INTERNET – religia demonică a Noii Ordini Mondiale

 1. „ Utilizarea de către guvernul de la Beijing a datelor despre consumatori, a informațiilor biometrice, a coordonatelor de urmărire prin GPS, a tehnologiei recunoașterii faciale, a ADN-ului și a altor forme de culegere a datelor, a transformat și continuă să transforme China într-o fiară nemaivăzută nicicând până acum în lume nici măcar sub Mao sau Stalin. În China, instrumentele capitalismului bazat pe supraveghere sunt folosite de statul polițienesc pentru a administra așa-numitul „sistem de credit social”, care stabilește cine are voie să cumpere, să vândă și să călătorească, în funcție de comportamentul social anterior.

  „China este pe cale să devină ceva nou: un stat totalitarist potențat de inteligența artificială”, scrie jurnalistul John Lanchester. „Proiectul are ca scop nu doar să creeze un nou gen de stat, ci și un nou gen de ființă umană, care a internalizat pe deplin cerințele statului și caracterul complet al supravegherii și controlului exercitate de acesta. Internalizarea cu pricina este de fapt scopul: agențiile statului nici măcar nu vor avea nevoie să intervină pentru a corecta comportamentul cetățeanului, deoarece însuși cetățeanul a făcut-o dinainte”.

  El vorbește despre pionieratul făcut de Beijing în utilizarea inteligenței artificiale și a altor forme de colectare a datelor digitale, pentru a crea un aparat al statului care nu numai că îi monitorizează pe cetățeni permanent, dar poate și să-i oblige să se comporte în modurile cerute de stat, fără a face vreodată apel la poliția secretă sau la amenințarea cu gulagurile (deși există și acestea, pentru recalcitranți), și fără a mai suferi de neajunsul sărăciei generalizate care a fost produsul inevitabil al comunismului pe stil vechi.

  Marea majoritate a chinezilor plătesc pentru bunurile și serviciile consumate cu ajutorul aplicațiilor de pe smartfon sau scanându-li-se fața, prin intermediul tehnologiei de recunoaștere facială. Aceste mijloace îi oferă consumatorului comoditate și siguranță, ceea ce le ușurează mult viața oamenilor obișnuiți. Dar ele generează și un volum colosal de date personale despre fiecare individ din China, cărora guvernul le ține evidența.

  Statul mai are și alte uzuri pentru tehnologia de recunoaștere facială. Camerele de televiziune sunt atotprezente pe străzile Chinei, înregistrându-i pe chinezi oriunde se duc. Software-ul guvernului de la Beijing este atât de avansat, încât poate cu ușurință să compare scanurile faciale cu informațiile din baza centrală de date a serviciului de securitate. Dacă un cetățean pătrunde într-o zonă care îi este interzisă – într-o biserică, să zicem – sau dacă pur și simplu merge în direcția opusă celei în care se îndreaptă o mulțime de oameni, sistemul înregistrează automat situația și alertează poliția.

  Teoretic, polițiștii nici nu trebuie să se prezinte la ușa suspectului, ca să-l facă să plătească pentru nesupunerea lui. Sistemul de credit social al Chinei urmărește automat ce spune și ce face fiecare cetățean chinez, online și offline, și acordă puncte de merit sau nemerit pe baza gradului de obediență. Un chinez care face ceva pozitiv din punct de vedere social – ajută un vecin mai bătrân sau ascultă o cuvântare de-a liderului Xi Jinping – primește puncte care se acumulează într-un scor social mai bun. Pe de altă parte, dacă face ceva negativ – își lasă câinele să se ușureze pe trotuar, de exemplu, sau face un comentariu sarcastic pe rețelele sociale –, suferă o retrogradare de credit social.

  Deoarece viața digitală, inclusiv tranzacțiile comerciale, este monitorizată automat, chinezii cu scoruri mari de credit social câștigă privilegii. Cei cu un scor mai modest descoperă că totul e mai greu pentru ei, în viața cotidiană. Nu au voie să cumpere bilete la trenurile de mare viteză și nici bilete de avion. Ușile anumitor restaurante li se închid. Copiii lor riscă să nu aibă voie să urmeze studii superioare. E posibil să-și piardă serviciul și să nu găsească altul decât cu mare greutate. Și un contravenient al creditului social se va trezi izolat, pentru că sistemul algoritmic îi retrogradează și pe cei conectați cu cel în cauză.

  Concluzia: un cetățean chinez nu poate să participe la economie sau la societate, decât dacă are marca aprobării din partea lui Xi Jinping, atotputernicul lider al țării. Într-o societate fără bani numerar, statul are puterea să-i falimenteze instantaneu pe dizidenți, tăindu-le accesul la Internet. Iar într-o societate în care toată lumea este conectată digital, statul poate să transforme pe cineva instantaneu într-un paria, când algoritmii îl fac radioactiv, până și pentru membrii propriei familii.[..]

  Da, pricep. Eu, unul, n-am idee dacă Apocalipsa – în sensul de Sfârșitul Lumii – chiar e aproape, și nici n-aș îndrăzni să-mi dau cu presupusul. Iisus a spus că nimeni nu știe când îi va veni ziua sau ceasul. Dar din câte știu eu, până acum n-am avut niciodată un sistem de comerț care să te poată scoate complet din economie, dacă ești un cârtitor al regimului („Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.” — Apocalipsa, 13:17). Acesta există acum în China, mulțumită tehnologiei încăpute pe mâinile unei guvernări tiranice. Și vine și la noi.”

  Fragment din cartea Live Not By Lies („Să nu trăiești din minciună”) -Rod Dreher

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)