Lansare de carte la Catedrala Mitropolitană din Pireu: „Pe mine m-a operat Sfântul Nectarie”

Cu Binecuvântarea Înaltpreasfințitului Serafim, Mitropolitul Pireului,
Duminică, 11 Noembrie 2018, ora 18, vă invităm la conferința „Minunile Sfântului Nectarie de Pentapole în România” și la lansarea cărții „Pe mine m-a operat Sfântul Nectarie” care povestește o cutremuratoare minune a Sfântului Nectarie care s-a întâmplat în zilele noastre unui copil mic din România.

Maica Stareță de la Manastirea Sfîntului Nectarie din Egina a făcut Cuvântul Înainte al acestei carți mărturie.

Vor vorbi: Dimitrios Gonis, Profesor Emerit al Univeritatii de Teologie din Atena, Protoprezbiter Gheorghe Konispoliatis, Danion Vasile, Scriitor si Publicist.

Evenimentul se va ține în Centrul Duhovnicesc din Catedrala Mitropolitană din Pireu „Aghia Triada” unde a fost depus trupul Sfântului Nectarie când a trecut la cele veșnice, înainte de a fi dus în Eghina la Mănăstirea sa.

Cartea se va distribui gratuit tuturor participanților la eveniment în limba Greacă și în limba Română la sfârșitul conferinței.

sursa ortodoxiacatholica.wordpress.com

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)