JOS CENZURA: Dictatura sinistră a You Tube mi-a interzis complet prezența pe această platformă, chiar și ca simplu consumator

Ca urmare a încălcării pretinselor reguli legate de Covid ale You Tube, acest site cu apucături dintre cele mai comuniste și mai antidemocratice mi-a interzis complet prezența pe el, inclusiv ca simplu cetățean care vrea să vadă un film.

Astfel, în acest moment, sunt unul dintre puținii români care nu pot nici măcar să vadă un film produs de alții pe această platformă cu tendințe de cenzură comunistă.

Mă adaug și eu în rândul celor care, la nivel planetar, sunt eliminați de către regimul noii ordini mondiale, pentru că spun adevărul, un adevăr care îi doare pe criminalii împotriva umanității care conduc lumea prin atacuri teroriste, de genul covid, prin șantaj, prin minciună și manipulare.

La această lucrătură, cenzorii You Tube au avut complici din România, pentru că astfel de activitate nu o puteau face niște unii care nu au de unde ști limba română. Este evident că au avut cozi de topor din România, care le-au recomandat ce să șteargă.

Pentru că filmele mele aveau legătură cu masoneria și cu ierarhia eretică a patriarhiei, consider că aceștia ar putea fi complici direcți ai cenzorilor de la You Tube. Nu pot demonstra acest lucru, dar este părerea mea.

Dacă doriți să vedeți motivele penibile, pentru idioți, pentru care You Tube m-a scos complet de pe platforma sa, vă rog să urmăriți acest film de pe Rumble:

https://rumble.com/vd7fkx-dogmele-covid-in-numele-carora-you-tube-cenzureaz-adevarul.html

Consider, raliindu-mă opiniei similare a unor patrioți americani, cenzurați de același You Tube, că este inacceptabil ca o simplă companie comercială să aibă dreptul de a face poliția gândirii într-un stat democratic în care legea nu permite nici măcar statului să facă acest lucru.

Modul în care You Tube își permite să facă poliția gândirii vine în contradicție totală cu prevederile art. 30 din Constituția României, alin. 2: Cenzura de orice fel este interzisă.

Cât timp operează pe teritoriul României, legislația acestei țări nu este facultativă pentru această companie comercială. Că este așa o demonstrează legislația din țările vecine, Polonia și Ungaria, unde ceea ce face You Tube este sancționat prin lege mai nou.

Consider că You Tube încalcă Constituția României, articolul 29, alin. 1, teza 2: Nimeni nu are dreptul să impună altcuiva o opinie sau o credință religioasă contrară convingerilor sale.

Atunci când, în regulile sale, spune că se șterg filmele care invită la vindecarea Covid prin rugăciuni și slujbe religioase, You Tube discriminează pe criterii religioase, încălcând art. 29, alin. 1 din Constituție: „Libertarea religioasă este garantată”, art. 9 din Convenția CEDO, care spune că nimeni nu poate fi restricționat în practicarea propriei religii, legile civile și penale care interzic discriminarea pe criterii religioase.

You Tube încalcă Amendamentul 1 al Constituției SUA, care stipulează libertatea religioasă, Ordinul Executiv al Președintelui SUA, semnat în martie 2020, care interzice special You Tube să cenzureze în baza regulilor pe care și le-a creat singur. În SUA, încălcarea unui ordin executiv este faptă penală.

Pentru cei care doresc să vadă toate filmele pe care mi le-a șters You Tube, https://odysee.com/@MSCVideo:6.

Pentru cei care încă dormiți în papuci și credeți că trăiți într-o societate democratică, treziți-vă la realitate. Trăiți în cel mai negru coșmar datorat ignoranței și complicității voastre!

Îmi voi continua activitatea pe Rumble și pe Odysee. Vă rog să faceți efortul de a mă căuta acolo, accesând acele siteuri și căutând MSC Video, după cum vă sugerez să faceți acest efort și în ce îi privește pe alți oameni care vă spun adevărul, dacă nu vreți să ajungeți să trăiți într-o lume în care să auziți numai minciună.

Ceea ce face You Tube acum e doar o încălzire pentru ce urmează, adică pentru ziua în care cei ce rostesc adevărul nu vor mai avea unde să se exprime public.

La acest apel, am primit probabil cel mai rapid răspuns din istoria corporatistă, arătând seriozitatea cu care acesta a fost analizat și rezolvat. A durat câteva ore până când You Tube a decis că ce e făcut e bun făcut.

 

Cred că a venit momentul să fie aduși în fața instanțelor toți cenzorii din social media, care nu dau doi bani pe Constituția României și pe Ordinul Executiv al Președintelui Statelor Unite, care le interzic să cenzureze opiniile cetățenilor.

Trebuie aduși în fața instanțelor și cozile de topor românești care au colaborat cu aceștia împotriva cetățenilor români, încălcând toate legile române referitoare la libertatea de exprimare și la drepturile de proprietate.

Cer public ca viitorul parlament, care, sper că va rezulta din alegerile anticipate, pentru a înlătura adunarea soroșistă care populează Parlamentul și guvernul acum, va da o lege similară celor din Polonia și Ungaria, care să sancționeze drastic faptele de cenzură ale social media.

Dacă mai este cineva care nu a înțeles că Covid este cel mai mare atac terorist la adresa umanității, cu scopul distrugerii civilizației și al instaurării dictaturii celei mai cumplite, cenzurarea oricărei opinii contrare ar trebui să vă dea de gândit.

https://odysee.com/@MSCVideo:6/criza-2020-primul-atac-terorist-la-scar:7

Jos dictatura noii ordini!

Jos masoneria!

Jos cenzura ilegală și neconstituțională!

Adevărul ne va face liberi!

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

1 comentariu la “JOS CENZURA: Dictatura sinistră a You Tube mi-a interzis complet prezența pe această platformă, chiar și ca simplu consumator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)