Hristos Se naște, slăviți-L!

Portalul Mărturisirea Ortodoxă urează tuturor creștinilor ortodocși care sărbătoresc Nașterea Domnului în această seară Sărbători fericite și binecuvântate!
Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire!

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

2 comentarii la “Hristos Se naște, slăviți-L!

 1. Sarbatori cu pace!
  Dumnezeu sava ajute si sa va intareasca in greaua lupta ce o duceti!
  Multumim din inima pentru dragostea si grija ce ne-o purtati!
  Doamne ajuta!

 2. Vă dorim să întâmpinați Minunea Nașterii Mântuitorului Hristos în pace și sănătate, cu bucurie și duioșie, s’aveți bucate alese pe mese, colindători la portițe, veselie în case, spor în toate, cu iubire de aproapele și cu nădejde de mai bine în anul ce vine!
  Revista Marturisirea Ortodoxa sa dureze ani multi fara numar,trezind constiinte si intarind in credinta si dragoste binecredinciosii ortodocsi iubitori de Adevar.
  Scanteia divina a Pruncului Iisus,nascut in ieslea Betleemului,sa va lumineze sufletele,iar
  Pacea lui Dumnezeu ,bucuria inaltatoare a adierii Mangaietorului,si Harul Domnului Hristos sa va mangaie inimile!

  „Atunci când găseşti pe Hristos”, zicea Gheronda Porfirie, „îţi este îndestul, nu mai vrei nimic altceva, te linişteşti. Devii alt om. Trăieşti oriunde, oriunde există Hristos. Trăieşti printre stele, în ceruri cu îngerii, cu sfinţii, pe pământ cu oamenii, cu plantele, cu animalele, cu toţi, cu toate. Acolo unde există dragoste în Hristos, singurătatea dispare. Eşti liniştit, vesel, îndestulat. Nici melancolie, nici boală, nici stres, nici întunecare, nici iad”.

  Doar bucuria sfinţeniei. Iar această bucurie este Hristos, această bucurie este Mântuitorul, Care este omului odihnă, naştere, înviere şi mântuire.

  Iar Marele Hrisostom exclamă:

  „Iată, vine Dumnezeu şi poartă trup omenesc, intră adică în curgerea istoriei şi se face om ce suferă foame, însetează şi este frig, pentru ca să izgonească dinlăuntrul nostru greutatea vinei şi să ne împace iarăşi cu cerul. Până în această noapte plină de minune, oamenii se găseau sub moarte. De-acum înainte, nu vor mai muri, ci vor adormi întorcându-se în pământul din care au ieşit, pentru a învia într-o zi întru bucuria nemuririi”.

  Hristos s-a născut!

  Adevărat s-a născut!

  Multi ani preaintelepti si binecuvantati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)