Guvernul vă învață cu banii digitali, ca să renunțați la banii fizici! Refuzați această ofertă otrăvită!

Acest manifest a fost distribuit în zece mii de exemplare poporului, în speranța că va contribui la ridicarea conștiinței publice, chemate să lupte pentru păstrarea libertății și autonomiei personale, puse în pericol de astfel de „inițiative” ale conspirației globaliste.
Cei ce puteți face mai mult, sunteți invitați să o faceți acum. Mai târziu nu va mai fi posibil și nu va mai conta.
Lupta pentru libertate este in plină desfășurare și trebuie neapărat să o câștigăm.

Guvernul pune în aplicare orbește planurile organizației criminale globaliste Forumul de la Davos de instaurare a dictaturii planetare, inclusiv prin eliminarea banilor fizici și înlocuirea lor cu banii digitali.

Din acest motiv, populația este inundată acum cu tot felul de sume pentru încălzire, pentru plata curen-tului, pentru mâncare etc., după ce, mai întâi, au fost crescute, în mod aberant, prețurile de către aceleași forțe oculte. Toți acești bani sunt pe carduri sau în vouchere și pot fi cheltuiți numai pentru anumite scopuri.

V-ați întrebat de ce nu vi se dau în mână? De ce primiți deodată atâtea pomeni de la guvern și de ce vă spun ce să faceți cu banii?

Vi se dau acești bani pentru a vă învăța cu banii digitali și a nu mai folosi banii fizici, pentru a vă obișnui să cheltuiți banii așa cum vă spune guvernul și pentru a deveni dependenți de guvern și a renunța, în timp, la muncă.

Vă amințiți anii 1990, când, pentru a vă scoate din fabrici și uzine sau de pe ogoare, vi se dădeau subvenții, salarii compensatorii, orice, numai să nu mai munciți? Vă amintiți ce s-a întâmplat când s-au terminat banii și ați vrut să vă întoarceți la muncă, dar fabricile, și uzinele, și ogoarele erau deja distruse și vândute și a trebuit să deveniți slugi în străinătate? Același lucru se încearcă și acum.

Dacă veți primi pomana lor pe carduri, după ce vă obișnuiți cu ea, vă vor oferi lunar o sumă de bani digitali, numită venit universal de bază (universal basic income), în schimbul căreia nu veți avea voie să faceți decât ce vă spun ei. La acea vreme nu va mai exista niciun loc de muncă în lume, pentru că toate vor fi desființate și preluate de inteligența artifi-cială. Acesta este planul noii ordini globaliste!

Din acest motiv banii vi se dau doar pe card și cu destinație precisă, pentru a vă învăța să faceți cu banii ce vor ei să faceți, iar dacă refuzați, să vi-i poată bloca dintr-o singură comandă pe calculator.

 

Ce e de făcut?

 

Dacă situația economică vă permite, refuzați aceste cadouri otrăvite și câștigați-vă prin mun-că existența. Cereți să scadă prețurile umflate în mod artificial, nu să vi se dea pomeni de acest fel.

Dacă aveți nevoie de bani și doriți să îi luați pe carduri și cu destinație precisă, înțelegeți pentru ce vi se dau așa și nu deveniți dependenți de ei. Dacă vă obișnuiți cu ei, în scurt timp veți fi deja prinși în sistemul lor și veți fi sclavii guvernului mondial.

Dacă doriți neapărat să îi luați, cereți autorită-ților care vă emit aceste carduri să vă dea banii în formă fizică, spunându-le că este un drept al dumneavoastră, pe care au obligația să vi-l dea așa cum cereți dumneavoastră. Nu uitați, nu trebuie să deveniți dependenți de acești bani periculoși!

Dacă autoritățile refuză, puneți-le în vedere că interzicerea accesului la banii pe care statul vi-i dă ca pe un drept personal, doar pentru că refuzați cardurile, este un act ilegal, pentru care îi puteți da în judecată.

Guvernul are obligația să vă sprijine, pentru că politicile sale iresponsabile v-au adus în starea de sără-cie. Cu acei bani, dumneavoastră aveți dreptul să vă re-zolvați problemele în ordinea priorităților familiei dumneavoastră, nu cum vă impune guvernul.

Nu acceptați să fiți manipulați și păcăliți!

Luptați pentru viața și libertatea dumneavoastră!

 

Urmăriți și:

 

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)