Arhiepiscopul Casian al Dunării de Jos îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze „fără a mai cerceta componența chimică a vaccinului”

Arhiepiscopul ecumenist Casian îi manipulează pe ortodocși, îndemnându-i să se vaccineze „fără a mai cerceta componența chimică a vaccinului”, mințindu-i că „Dumnezeu nu va lăsa pe nimeni să moară de la vaccin”.
Ca și în cazul ecumenismului, episcopul se preface că nu știe despre ce e vorba și le cere ortodocșilor să nu își bată capul cu vaccinurile, să le ia și să se aplece asupra „conținutului duhovnicesc al vieții”…
Nu pare a avea nicio importanță pentru înaltpreasfinția sa faptul că sunt raportate cote enorme de oameni care se îmbolnăvesc și mor, că acest pseudovaccin nu ajută cu nimic la pretinsa pandemie, că cei ce se vaccinează sunt numiți aproape pe față „purtători ai virusului” și „surse de infectare” pentru ceilalți.
În timp ce acest păstor de suflete își îndeamnă păstoriții să se vaccineze, mireni simpli din lume, neluminați de lumina Adevărului lui Hristos prin Botezul ortodox, cercetează și spun lumii lucruri teribile despre acest vaccin.
Doctori, ingineri, juriști din lumea întreagă dezvăluie că acest vaccin conține în sine, printre altele, o substanță numită hidrogel, care are nanoboți capabili să se înmulțească în trupurile celor vaccinați și să devină un fel de receptori ai persoanei respective, pentru o viitoare conectare a persoanei vaccinate, numită emfatic Human 2.0 (omul îmbunătățit), la cloud-ul informațional al inteligenței artificiale, prin intermediul 5G, 6G etc., în așa manieră încât omul, transformat de aceste vaccinuri repetate, care îi modifică, după modelul organismelor modificate genetic, structura ADN, prin materialul sintetic introdus în ele, să fie condus de către inteligența artificială, iar autonomia sa de gândire și de voință să devină neglijabilă.
Toate aceste semnale de alarmă ar trebui să îngrijoreze pe cei ce sunt păstori de suflete, indiferent dacă le cred sau nu, indiferent dacă ce se spune este sau nu adevărat.
A recomanda vaccinarea fără griji cu astfel de vaccin este o răspundere uriașă a acestui episcop în fața lui Dumnezeu.
Episcopul Casian nu este singura față bisericească ce îndeamnă la vaccinare. Reamintim că la asta a îndemnat și episcopul Calinic al Argeșului și ieromonahul extraordinar de popular în aceste vremuri Calistrat Chifan. De asemenea, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei a spus, prin mai 2021, că „vaccinul nu face rău”…

 

 

 

image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

7 comentarii la “Arhiepiscopul Casian al Dunării de Jos îi îndeamnă pe credincioși să se vaccineze „fără a mai cerceta componența chimică a vaccinului”

 1. Vă rog, indicaţi-mi sursa pentru „o substanță numită hidrogel, care are nanoboți capabili să se înmulțească în trupurile celor vaccinați și să devină un fel de receptori ai persoanei respective”. Eu nu am găsit nimic credibil în acest sens. Vă mulţumesc!

 2. Vedeti ca exista un film al medicului Carrie Madej a facut un film despre transhumanism si despre aceasta problema, care mai e abordata de catre David Icke in numeroase filme ale sale. Nu va asteptati sa gasiti studii ale unor universitati sau altceva de acest fel, pentru ca toate sunt, asa cum e de asteptat, parte din planul mondialist. Oamenii acestia dau explicatii, din punctul meu de vedere, pertinente, sustinute cel putin de faptul ca bill gates e in spatele acestor vaccinuri, iar el nu e medic, ci IT-ist, dar si de faptul ca exista o dorinta irationala ca toata planeta sa fie vaccinata cu aceste mizerii, pentru o boala nu mai grava decat gripa

   1. Singurii preoti care spun minciuni despre vaccin sunt cei ce il recomanda. Ceilalti, care spun ca e o crima impotriva umanitatii, atatia cati sunt, sunt niste marturisitori. Treziti-va la realitate, traiti intr-o fantezie de televiziune…

 3. Exista un link undeva cu acest asa zis episcop care spune asa ceva?
  Al cunosc pe individ si stiu ca e capabil de asa ceva.
  Ai un link Silviu cu emisiunea respectiva?
  Ati multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)