A adormit întru Domnul părintele mărturisitor nepomenitor Nikolaos Manolis. Dumnezeu să îl odihnească!Comunicat de presă al Asociației Creștine Ortodoxe „Sfântul Iosif Isihastul”


 Salonic, 18 aprilie 2021


Cu durere, dar cu credință și speranță în Dumnezeu, vă facem cunoscut că preaiubitul nostru pr. Nikolaos Manolis a plecat la Domnul în această dimineață din cauza unor probleme de sănătate grave și cronice, și nu din cauza coronavirusului, așa cum se lasă a fi înțeles în mod intenționat de diverse site-uri de informații.  Momentele sunt dificile, iar cuvintele sunt slabe pentru a descrie sentimentele noastre.

Părintele Nikolaos a avut o inimă din care s-a revărsat dragostea pentru Sfântul Dumnezeu întru Treime, pentru Maica Domnului a noastră, pentru Sfinții noștri, pentru Biserică, pentru cei cunoscuți și îndepărtați, pentru prieteni și dușmani, pentru fiecare suflet care venea la patrafirul său.

Acest fruct copt spiritual a fost cules de Hristosul nostru, pe care părintele Nicolae l-a slujit ca preot cu lepădare de sine, dragoste de sacrificiu și martiriu.

Totuși, ceea ce l-a distins și l-a făcut cunoscut și iubit peste tot în lume, au fost luptele sale pentru ortodoxie și împotriva panereziei ecumenismului.

Până la sfârșitul vieții sale a rămas în Biserică, în hotarele Bisericii, așa cum au fost definite de Sfinții Părinți, pe care a încercat să-i imite.

Îngrădirea sa sfântă, după pseudo-sinodul de la Kolymbari, este marea sa cunună și moștenirea sa pentru noi toți credincioșii care suntem îngrijorați de declinul ecumenist al administrației noastre ecleziastice.

 Dorința familiei sale este ca slujba de înmormântare a fericitului pr. Nikolaos să aibă loc în mediu familial restrâns.
image_pdfDescarcă în format PDF

Pe acest site se vor aproba doar comentariile care sunt relevante pentru tema propusă de către textul articolului și care nu încalcă legislația în vigoare cu privire la modul de exercitare a libertății de exprimare. Administrația siteului își rezervă dreptul de a selecta comentariile pe care le face publice.

4 comentarii la “A adormit întru Domnul părintele mărturisitor nepomenitor Nikolaos Manolis. Dumnezeu să îl odihnească!

  1. Să-l odihnească Domnul Hristos cu drepții Săi în raiul cel nesfârșit!
    Drum lin spre Patria Cerescă, Părinte Nicolaos!! Amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

(Închide)